2008-12-13, 21:33
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: noalijkowy świat robótek
O mateczkoo ile odwiedzin Eh jak to dobrze, że jesteście 
i mnie tu odwiedzacie.. opinie Wasze są dla mnie głównym motorem do pracy, a musiałam się trochę napracowac w tym sezonie świątecznym, co by odpracować te wszystkie zakupione przydasie 
Juli ogromniasty buziol za odwiedziny i opinie
makneta - dziękuję, oj skręcałam skręcałam az mnie poskręcało... i na tę chwilę bawię się innymi technikami.
rebell 2 - dzięki, ja to tam skręcałam na zamówienie, a Ty moja Mistrzynio Quilingowa skręcasz ot tak.. i cuda tworzysz cudeńka.. będę się od Ciebie uczyć - jeśli pozwolisz 
Ewuś - dziękuję ślicznie
Elianko - cmoki smoki - wiesz, mnie też jakoś ta potrójne świeczki najbardziej się podobają.
nisi - dziękuję 
Joasiunia - dziękuję
perełka - dziękuję 
Kasiu - dziękuję, cieszę się, że CI się spodobały
jambolaja- witam Cię serdecznie i dziekuję za opinię a i zgapiaj do woli co tylko chcesz 
Anula - kochana moja na 100% znajdziesz.. za rok firma w której pracujesz będzie świątecznie wysyłała Twoje karteluchy - tylko im pokaż jakie cudeńka robisz 
anka - dziękuje 
Kasieńka - heheh... zeby zostaw bo moga Ci się przydać na święta do jedzenia pierniczków heheh - A aniołki.. (Ty to wszystko wypatrzysz) ta takie przedświąteczne robótki 
Beatko - heheh myslę, że next time jak się spotkamy poskręcamy coś razem.. ale wcześniej Ty pokażesz mi jak machac tym szydekiem co by takie cudeńka wychodziły 
Yoanna- dziękuję , Twoje słowa to proroctwo właśnie otrzymałam zamówienie na 30 zaproszeń
sobolmal- witam Cię w moich skromnych progach - i zachęcam Cię do takich karteluch - to świetna zabawa 
Fame - dziękuję Koniecznie musim się spotkać.. jak nie na Babim Lecie w zime hiihi to może na jakąś herbatkę albo pifo 
barbarera - dziękuję ślicznie 
Klaudia - dzięki
I żebyście nie myślały, że zrobiłam sobie big przerwę, to wczoraj wysłałam moją karteluchę na wymiankę "Igłą malowane" ale na razie nie moge Wam nic pokazać..czekam aż moja niespodzianka trafi do właścicielki no i muszę odkurzyć mój niepapierowy wątek bo w kolejce czeka już kilka zdjęc do wrzucenia.
Edytowane przez noalia
Czas edycji: 2008-12-13 o 21:34
Powód: dopiski
|
|
|