2008-12-14, 11:20
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kozaki EMU nadal modne?
Cytat:
Napisane przez XS-ka
witam wszystkie fanki emu. 
Czytam was i czytam już od paru miesięcy. Na początku napaliłam się strasznie na emu. Podobały mi się bardzo zanim jeszcze weszły te wszystkie podróby do sklepów. Do tego widok tej wełny w środku...i od razu człowiekowi cieplej. 
Jednak gdy potem przyszła na nie moda i zauważyłam jak pokoślawione,"porozciapci ane" i z piętą prawie obok podeszwy noszą je dziewczyny to...zwątpiłam. Bo przyznam że ja jestem w tą stronę troszkę pedantyczna i nie wyobrażam sobie noszenia tak brzydko i niechlujnie pokoślawionego buta. I co gorsza te pokoślawione emu nie były tylko podróbkami ale i oryginałami.
I tu rodzi się moje pytanie do osób które mają swoje oryginalne emu jakiś czas...
czy skrzywienie tego buta jest nieuchronne ?
zdaję sobie sprawę że on może się troszkę przy kostce marszczyć...ale żeby pięta gdzieś tam obok podeszwy stała...czy to nie przesada ?
|
Wiesz co, ja mam swoje cztery tygodnie i na szczęście w ogóle się nie zniekształciły. Wyglądają tak jak po pierwszym założeniu, a chodzę w nich codziennie i to po kilka godzin, bo rano wychodzę na uczelnie i wracam wieczorem 
Są super
|