|
Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
dziewczyny a ja mam takie pytanko... bo ostatnio mam strasznie bladą buzię... całe ciało mam jeszcze w miarę w kolorku miłym a buzię to mam białą jak ściana... nawet tż mi powiedział że chyba się za jasno maluję bo mam taką cerę białą.. hmmm... nie mogę uzywac opalających kremów na twarz bo zaraz mnie zapychają i całą twarz mam od razu w zaskórnikach i drobnych krostkach, może ta białość jest spowodowana tym że ostatnio stosowałam kwasy na twarz.. no ale nie mogę przerwac kuracji a nie chce byc koloru białej kartki w drukarce!!!
powiedzcie mi więc czy któraś z was stosowała tabletki z betakarotenem??? czy one działają na ładny koloryt skóry czy raczej nie mam się co spodziewac polepszenia?? szkoda że nie mam aparatu na stancji to bym wam pokazała jak wypadam koło białej ściany- prawie mnie nie widac bo się zlewam heh... niby zabawne ale rzeczywiscie masakra to co sie wyrabia... wiem że makijażem mozna poprawic koloryt i nawet mam kuleczki brązujace ale tu chodzi o to żeby nie było fajnie tylko w makijazu ale cały czas.. jesli uzywalyscie beta karotenu to proszę o zdanie relacji
|