2008-12-14, 17:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-stare znjome.
cieszę się, że prezentacja się Wam podoba chcieliśmy, żeby fotograf nie tylko nas uwiecznił na fotkach, ale gości również, żeby i oni mieli fajną pamiątkę
Blondi, zakupy fajne, buty bardzo mi się podobają ja niedawno wróciłam z Pestki i Plazy. Kupiliśmy mojej teściowej portfel, naszej cioci takie fajne kubki do herbaty z motywami świątecznymi, ale te motywy świąteczne nie są na tyle nachalne, żeby nie można było z nich pić w ciągu roku są w fajnym opakowaniu w kształcie choinki poza tym kupiliśmy sobie roślinkę- gwiazdę betlejemską, w takim fajnym koszyczku no i porozglądałam się za fajnymi dekoracjami, świecznikami i świeczuszkami, bo chcę jakoś fajnie przystroić stół na Wigilię i szukam inspiracji. Jeśli macie jakieś pomysły, to z checią poczytam o nich co, prócz świecznika, można postawić/położyć na stole, by wyglądał świątecznie, ale jednocześnie żeby było tez miejsce na talerze z jedzeniem
Oczywiście trochę smutno mi się zrobiło w trakcie zakupów, bo mnóstwo małych dzieci wokół i kobiet w ciąży w dodatku źle się czuję, dziewczyny, czy Wy miałyście tak kiedyś przy @, że praktycznie same skrzepy Wam wychodziły? Bo ja teraz tak mam,w dodatku bół w podbrzuszu czuję od wczoraj i na prochach jestem przez to
|
|
|