Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-14, 18:39   #1448
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III

hmmm poczytałam troszeczkę w necie i tak jak mówicie te tabletki dopiero działają jak się człowiek zacznie opalac a ja na solarkę nie mam zamiaru latac... ale za to poczytałam na kwc o kremach troszkę brązujących buzię typu skóra muśnięta słońcem i najlepsze opinie ma krem z Loreala jakis tam nutribronze.... wypowiadaly sie nawet dziewczyny z tłustą skórą i mówiły że ich nie zapycha... chyba jutro przejdę się do rossmana i zakupię sobie ten kremik bo jak już tżta straszę moją białością to nie jest dobrze...

Kasiu pytałaś czy kwasy mi pomagają- pomagają na przebarwienia po wypryskach itp, bo trądziku juz nie mam więc nie wiem czy leczą trądzik... mojej siostrze w sumie skinoren zrobił nową twarz i normalnie napatrzyc się nie mogę taką ma ładną buzię... mam wrazenie że acne derm mi bardziej pomagał.. ale siostra mówiła że trzeba cierpliwosci bo efekty po skinorenie są dopiero po kilku niesiącach.. ehhh cierpliwosc.. łatwo powiedziec...

idę sobie zrobię talarki z ziemniaków smażone z ziołami i serem żółtym pyyycha
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora