2005-12-01, 22:25
|
|
Przyczajenie
|
Upławy-wątek zbiorczy
Witam
Pewnie bedzie się Panu wydawać ze taki problem był już poruszany na forum ale prosze mi uwierzyć że nie...
po pierwsze mam dość bolesne miesiączki i obfite miesiączki, ale to nie o to chodzi... po drugie mam wrażenie że mój okres sie nie kończy...mniej więcej w czerwcu zauważyłam że zaraz po zakończeniu okresu wydobywa sie ze mnie dziwna brązowa wydzielina, czasem przypomina taką starą krew jakby ze śluzem połączoną, trwa to mniej więcej do połowy cylku, jest to dość obfita wydzielina, czasem nawet musze zakładać podpaske aby czuć się pewniej, wydzielina ta ma dość ostry zapach, taki wyrazisty, nie odczuwam w czasie tego plamienia żadnego świądu, ale zauważyłam taki lekki serek na wargach... w 2 połowie cyklu jak ręką odjoł znika ta brązowa wydzielina, serek i nie przyjemny zapach, czasem pojawiają się lekkie upławy...ale tak to nic poza tym, chciałabym dodać że nigdy nie współżyłam w pełni ... pewnie ciśnie się Panu na usta pytanie dlaczego nie byłam jeszcze z tym u lekarza... ponieważ pierwszy raz ta wydzielina pojawiła się w czerwcu, później przez lipiec, sierpieńbył spokój...wydzielina pojawiła się ponownie we wrześniu, ale myślałam że to przejdzie tak jak ostatnio, niestety tak sie nie stało...a do ginekologa najbliższy termin mam na 16 grudnia wiec troche mi czekania i niepewnosci zostało...
chciałabym dodać ze przez dosć długi czas bo ładnych pare lat uzywałam tamponów, mniej więcej od 2 lat używam tylko podpasek
co Pan sądzi o moim problemie, czy mógłby Pan poradzić mi co to moze być??
pozdrawiam
|
|
|