Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-14, 18:16   #321
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
witajcie
przepraszam,ze nie bede sie rozpisywac,ale przyszlam sie na jakis czas pozegnac
wczoraj z lekka sie pogryzlam z tz,ale i tez niezle slowa od niego uslyszalam,do mnie bardzo nie mile,nie wiem czemu,a wdodatku powiedział,ze nie che miec dziecka,te slowa najbardziej zabolaly,jak by mi ktos noz wlozyl w serce,dlaczego teraz mi o tym powiedział,nie chciał bym zrozumiała,czekalam az sie zdecyduje,doczekalam sie byłam szczesliwa,a teraz takie slowa zabolalo jak nie wiem,ale rozumiem,staranka myusze zawiesic,ale po co mierzeie pecherzyka,po co clo bralam po co?? nie wiem
bede czasami was odwiedzac,ale nie czesto ,bo mi bedzie ciezko
pozdrawiam
Kochana, nie wiem, co Ci napisać... Faceci często tak mają - potrafią powiedzieć podczas kłótni coś za dużo, co rani jak nóż. Różne są tego przyczyny. Może on chce dziecka, ale nie kosztem nerwów (stąd ta kłótnia) i spędzania wielu godzin u gina? A może coś się dzieje w związku z jego pracą i akurat w tej chwili nie może myśleć o dziecku? Pogadajcie o tym na spokojnie. A ja , żeby wszystko wyjaśniło się po Twojej myśli.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora