Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-14, 19:21   #1317
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. IV

Cytat:
Napisane przez jagoda Pokaż wiadomość
Maricken, czy mogę spytać ile płaciłas za jeden łuk w OrthoMedzie? Kosztorys leczenia dostanę dopiero z planem 23.12, a chciałabym chociaz orientacyjnie wiedzieć jaki to może być wydatek, co by sie psychicznie przygotować
To jest tak, że nie płaci się pojedynczo za łuki i nie ma różnych cen za wizytę. Ja płaciłam 2000 opłaty wstępnej a teraz płacę co miesiąc 185zł (w miesiącu mogę ich odwiedzać dowolną ilość razy, za żadne awarie nie ponosi się kosztów - aczkolwiek mi się nic nie odkleiło - a zdarza się tak że wizyta jest za 3 tygodnie i wypada w tym samym miesiącu i nie płacisz dodatkowo). Dla mnie to bardzo wygodne rozwiązane, przelewam sobie co miesiąc kasę na ich konto i idę bez płacenia przy recepcji do nich i bez stresu że mi zabraknie na wizytę. Poczytaj ich stronkę http://www.ortho-med.pl tam jest dość dokładnie opisany system opłat Z postu wynika też, że nie widziałaś się z drem Iwanickim - bardzo dobry lekarz, on tam dowodzi i zapewne czasem on Cię przyjmie na fotelu a czasem dr Agnieszka i nie miej z tego powodu obaw, oboje wiedzą co mają robić w danej sytuacji