Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-14, 23:03   #1501
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
wiecie co dziewczyny a ja tak z innej beczki wczoraj byłam polatać po sklepach w poszukiwaniu sukienki bo teraz jest wysyp przed sylwestrem no a w przyszłym roku 2 czy 3 wesela mi sie szykują wiec szukałam czegos i mierzyłam kilka sukienek większych i mniejszych i zaczyna mi się w głowie formować fason w jakim m będzie najlepiej
po pierwsze mama i siostra padły na widok sukni opuszczanej na ramiona a nie na ramiączkach grubych czy cienkich, ale dekolt przy tych opuszczanych ramionkach nie w litere V czy inną tylko idealnie poziomy! mówię wam jak łanie wyglądałam! niestety była tylko w czarnym kolorze w którym podobno wyglądam jak żałobnik na stypie... no więc szukałam dalej.. super fajnie wyglądała suknia rozszerzana zaraz za talią taka bombeczka roszke, za to kiepsko wypadały suknie lejące się po ciele, rybki również odpadają na starcie oraz dekolty na cieniutkich ramiączkach z kopertowym rozwiązaniem przy biuście bo po nachyleniu się suknia ukazuje moj mikro biust chocby byla dopasowana... no więc taka wyprawa po sukienkę może być bardzo przydatna! mierzyłąm nawet całą koronkową przy ciele- koronka ok ale fason przy ciele do niczego.. no więc wiem juz że na pewno będzie to suknia z szerokim dołem i albo z dekoltem opadającym na ramiona ale takim idealnie poziomym bez żadnych wcięć albo gorsecik wycinany lekko pośrodku w maleńkie serduszko jak któraś rządna dowiedzenia się w jakim modelu najlepiej się wygląda to proponuję wybrać się na przechadzkę do kilku sklepów z sukniami sylwestrowymi
tak z opisu to wydaje mi się, że śliczne sukienki mierzyłaśJa własnie tez przekonałam sie do bombek - myślałam, że są dla dziewczyn bez bioder a o dziwo ja sama na tyle fajnie w takiej wyglądałam, że ją kupiłam i planuje ja na sylwka

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
Eee tam, że po 20 roku życia. Pewnie chodzi o to że to już nie jest krem na trądzik, tylko jakiś pielęgnujący. Młoda jesteś - a starzeniem będziemy się martwić jak zaczniemy w prezentach dostawać kremy przeciwzmarszczkowe

Dobranoc dziewczynki. Muszę w końcu wrócić do książek, bo inaczej to kiepsko będzie na tym czwartkowym egzaminie. Pa
no tak, jeszcze mloda, ale młodym piszą, żeby zapobiegaćA co do kremów przecizmarszczkowych - mama dziś kupiła nivea, pokazała mi go, powiedziałam, że ok, bo było napisane, że do cery dojrzałej, mama ma 46 lat, więc uznałyśmy, że będzie ok. Później w aucie czytam co jest na opakowaniu a tam taka skala z wiekim i zaznaczone, że ten krem jest dla osób w wieku 55 lat
Postanowiłam kupić duża świeczkę do tż i może ten kominek zapachowy na olejek, ale nie wiem czy wydawac kasę, wolałabym na ta Pragę oszczędzać...z moich obliczeń wynika, że za mój wkład w budżet opłacimy hotel i paliwo a za rozrywki będzie z pensji tż, więc parę złotych chyba nie zrobi różnicy, z resztą dzis patrzyliśmy ile wydaliśmy kasy, tz nie chce mi zabierac karty, więc chyba moge troche poszaleć hehe
Dobra dziewczynki ja spadam spać, bo mi sie oczka zamykająI tak sobie mysle o lain, że sobie pewnie teraz wraca zakopianką po super weekendzie
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora