Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Orgazm
Wątek: Orgazm
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-12-02, 15:26   #1
Misiaczek20
Raczkowanie

Orgazm

witam was drogie Wizazanki i z gory przepraszam jesli temat w niewlasciwym dziale badz tez juz takowy istnieje jak tak jest to prosze o scalenie ich Moj problem jest taki ze wczoraj moja przyjaciolka zaczela mi sie zwierzac i w koncu odwazyla sie na zadanie pytania jednakze tym pytaniem mnie zagiela tzn ma 21 lat i zaczela dopiero swoje zycie seksulane no i pojawil sie problem z osiagnieciem orgazmu u niej na poczatku odczuwala tylko bol mimo iz jej facet byl delikatny ale po kilku razach bol zniknal natomiast nadal Anita nie osiaga ze stosunku zadnej przyjemnosci zadalam jej wiele pytan i gra wstepna zawsze jest,nawilzenie tez jest prawidlowe Rafał potrafi bardzo dlugo wytrzymac wrecz czasowo moglby sie dograc z jej potrzebami jednakze ona nadal nie odczuwa przyjemnosci stosowali rozne pozycje oraz stymulacje punktu G itp i szczerze nie wiem co jej poradzic zaczynam podejrzewac ze tu role moze odgrywac jej psychika bo byc moze tak sie skupia na osiagnieciu orgazmu ze juz nic innego nie zajmuje jej uwagi ale nie wiem czy dobrze mysle wiec bylabym wdziewczna zarowno za opinie specjalisty jak rowniez was dziewczyny moze macie jakies rady dla niej bo ja nie wiem jak jej pomoc czy tez co doradzic

Misiaczek20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując