Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-15, 17:49   #346
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
i tak se mysle teraz ze tz moze tez chcial dogrysc ,bo niestety tesc znow zaciagnal i pije juz 4 dnui,a byl ostatnio u siebie i moze dlatego
ale najwazniejsze,ze sie pogodzilismy,ale jeszcze szczera rozmowa zostala,jak wroci z pracy to zobaczymy co dalej
Miałam jednak rację, że to z nerwów. Porozmawiajcie ze sobą tak od serca na spokojnie. Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez araczki Pokaż wiadomość
I w zwiazku z naszym wyjazdem, zakupilismy w sobote choinke a wczoraj zostala juz ubrana. Mialam troche cykora czy nie obciach zapalac lampki bo sasiedzi zawsze sie gapia ale stwierdzilam, ze jak juz 1 listopada wiekszosc Finow dekoruje swoje balkony, ogrody itp to choinka na troche ponad tydzien nie zaszkodzi raczej. A chcialam poczuc troche swiat przed wyjazdem.
Nie przejmuj się. Ja w Polsce już tydzień temu widzialam w jednym z mieszkań ubraną choinkę. A w sobotę aż w trzech

A teraz z "innej beczki" Dziś usłyszałam w RMFie, że dzieci urodzone we wrześniu przyszłego roku będą geniuszami. Ma to wynikać z jakiegoś układu planet
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora