Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wizaż
Wątek: Wizaż
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-12-02, 15:36   #53
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin
Dot.: Wizaż

Nie napisalam sprostowania, ponieważ dowiedziałam sie o tym, że znaleziono tą osobe, dwa dni temu, a wczoraj Mari napisała do mnie na gg, że zadzownila do providera i dowiedziała się, ze to nie jest jej wewnętrzne IP. Dodatkowo byłam z Mari w kontakcie gadulcowym od jakiegoś czasu i Mari sama chciała założyc ten wątek, więc sie nie wtrącałam.

Jesli chodzi o towarzyskie rozmowy, to przepraszam.

Co do rozprawy... ja sie nie czuje absolutnie poszkodowana i nie rozdmuchuje sprawy. Nie chce żeby to yblo tak odbierane. Prawde mowiąc wisi mi to co ta Młoda napisala o mnie, bo zazwyczaj nie przejmuję sie takimi rzeczami. chce ją pozwać do sądu nie dlatego, że czuje sie taka skrzywdzona tylko dlatego żeby skończyć wreszcie samowolkę trolli na wizażu, którym sie wydaje, że nie dosięgnie ich kara. Być może jak raz dotrzemy do takiej osoby to sie wreszcie skończy taki nędzny proceder. I nie czuje sie bardziej poszkodowana niż Mari. Akurat bardzo jej współczuje i uważam, ze należą sie jej przeprosiny. Ja również przepraszam. Co do sprawy sadowej to zamierzam zażądac oficjalnych przeprosin nie tylko dla mnie ale również dla Agi, oraz malej wpłaty na któreś schronisko dla zwierząt.

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując