Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-15, 19:12   #166
pysiamn
Zakorzenienie

Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Ja kupiłam sobie dzisiaj rowerek treningowy magnetyczny w Biedronce za 279 zł i muszę powiedzieć, że jest całkiem porządny Więc poza dietą zamierzam ćwiczyć na nim
No to trzymam kciukasy za systematyczność iszybkie efekty w postacji topniejących kg Fajniutko....ja ćwiczę na steperze

Cytat:
Napisane przez Pani Elektryk Pokaż wiadomość
mam rowerek treningowy na poczatku zapal byl jednak po jakims tygodniu znudzilo mi sie siedzenie na nim dlatego rowerek odstawilam i cwicze sobie sama... wymyslajac jakies cwiczenia badz chodze na steperze... ojj meczacee do tego areobik 3 razy w tygodniu... co prawda 1/3 z cwiczen tam nie zrobie poniewaz nie mam juz sil... no ale zawsze cos Tereska umowiona juz jestes na drugi egzamin ? ja zdaje jutro o 12... oj bedzie kiepsko cos czuje
też trzymam kciukaski za ćwiczenia jak u Tereski, no i może tym razem z egzaminem będzie ok Trzymamy jutro

A mi się dziś coś chciało i upiekłam serniczek....dieteczyny bez cukru i mąki w stylu Soutch B. Jest mniammmmmmm polecam....

wygląda tak :

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1229364384

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2008-12-15 o 19:14
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora