2005-12-02, 20:13
|
|
|
Zadomowienie
|
Wykorzystując potencjał Wizazu-dziękuję:)
Tak sobie pomyślałam, ze wizaż czyta naprawdę dużo osób, więc może jest jakaś szansa, ze osoba, której chciałabym podziękować również jest wizażanką Ale do rzeczy. Dziekuję ślicznie dziewczynie, ktora dzisiaj rano na dworcu w Bydgoszczy zupełnie bezinteresownie dołozyła mi brakującą kwotę do biletu na pociąg (miałam odliczone pieniądze, a jakaś pani w kasie idiotycznie wyliczyła mi ilość kilometrów większą niż w rzeczywistości jest i nie dała się przekonać , miałam iśc do innej kasy, ale była duża kolejka ,a ja miałam 5 minut do odjazdu pociągu- następny jutro). Zapamiętałam tylko ,że była blondynką, miała na ustach ładny błyszczyk (stąd pomysł że to wizażanka ) i powiedziała, że ona też by nie chciała gdzieś nie dojechać. Nie zdążylam jej powiedzieć nic miłego , bo pobiegłam na pociąg, więc teraz oficjalnie mówię wielkie DZIĘKUJĘ i mam nadzieję ,że tak miłą osobę jak Ty będą spotykać tylko miłe rzeczy Nawet nie wiesz jak mi pomogłaś... Pozdrawiam
|
|