2005-12-02, 19:36
|
|
BAN stały
|
Dot.: Quebec,Quebec...odbior...
Bardzo przepraszam Cie, Rodolph-inko ,ze tak dlugo sie nie odzywalam.Mialam okazje w ciagu minionych dni odczuc na wlasnej skorze zlosliwosc rzeczy martwych ...internetu....laptopa.. .internetu...laptopa...i tak na zmiane.
Jestes,poki co jedyna osoba,ktora odezwala sie do mnie z tej czesci swiata.I musze sprecyzowac to moje "niedlugo" bo prawdopodobnie za okolo rok wystartujemy...o ile jeszcze przyjma nas tam . Miejsce docelowe to Montreal (podobno jest rewelacyjny?) lub okolice.Chociaz teraz mozemy sobie tylko pogdybac,co bedziemy robic,to jednak mimo wszystko trzeba zaczac zbierac informacje od tubylcow juz teraz.
Ja prawdopodobnie zaczne od pracy w gabinecie kosmetycznym,co mnie specjalnie nie interesuje zreszta.Mam nadzieje z czasem zrobic cos ambitniejszego.To,ze jest duze zapotrzebowanie na kosmetyczki juz wiem,...od Ciebie .A powiedz mi jeszcze czy znasz jakas polska kosmetyczke osobiscie.Chetnie nawiazalabym taka znajomosc.
A poza tym zimno u Was juz pewnie?U nas dzis lalo okropnie caly dzien i bylo 15°.Nie moge sie przyzwyczaic do takiej pogody w grudniu.Dla mnie grudzien to snieg i mroz ....a tu kaluze.
Ok,przestaje przynudzac.Czekam na wiadomosc od Ciebie,pozdrawiam pa.
|
|
|