Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - pierwszy bloker i koszmarne wrazena
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-12-03, 00:20   #5
agusia_1
Zakorzenienie

GG do agusia_1
Dot.: pierwszy bloker i koszmarne wrazena

Cytat:
Napisane przez Sylwiasta
Zgodze sie - nie jest lekko
Mysle jednak, ze korzysci dlugodystansowe przescigaja tymczasowe niedogodnosci i warto sobie dac chwile na znalezienie "swojego" kremu z wysokim filtrem (odchodzi sie od uzywania slowa "bloker" bo nic nie blokuje promieniowania uv w 100%).
Na mnie Bioderma spisywala sie fatalnie, tak jak i SVR (barwiony).
Dlugo bylam zadowolona z LRP (zwlaszcza Anthelios Dermo-Pediatrics, ktory nie migruje jak inne Antheliosy) a teraz przerzucilam sie na Avene.
Matuje oczywiscie skrobia ale wymieszana z pudrem Clarins.
Podkladu nie uzywam juz na to zadnego, bo nie chce zeby mi sie cokolwiek zwalkowalo i przestalo chronic (tylko miejscowo korektor, czasem wklepie MF Pan Stick - jedyny ktory sie trzyma na prawie 2 ml filtra na twarzy!). Za to mocniej podkreslam oczy i stosuje rozne nablyszczacze w pudrze

Dobrze, ze ktos wreszcie zalozyl watek o "grupie wsparcia" dla Wizazanek lubiacych kremy ze wskaznikiem spf minimum 50+ !
dla Adrii!
Mówisz o Avene emulsji spf 50 +?? Mi jakoś ona nie podeszła, ale będę chyba musiała zrobić drugie podejście bo mam kilka jego próbek Za to spodobał mi się krem z tej serii, ale jeszcze poczekam z wydaniem werdyktu bo mam na składzie z 3 próbki tegoż SVR 50 za to strasznie mnie wysuszał :/ od razu po nałożniu było wszystko świetnie, kolor jak najbardziej mi pasował no ale niestety po jakichś 2 h robiła się po prostu skorupa na twarzy wyglądałam tragicznie Poza tym lubię jeszcze fluid Photoderm Max ale jakoś zawsze wydawało mi się że za mało go nałożyłam może to przez to że przyzwyczajona byłam do dużego błyszczenia i patelni na twarzy
Więc widzisz Adria, znalezienie odpowiedniego filtra nie jest niestety łatwe no ale trzeba próbować Powyższy opis to jedynie mała część moich dotychczasowych przejść dlatego powtarzam jeszcze raz postaraj się o próbki a na pewno ci się to opłaci

Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas!

Adopcje na terenie Warszawy i okolic
agusia_1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując