Dot.: kiedy pić soki?
Nie chodzi mi o to by koniecznie kazy pil sok rano zamiast sniadania, ale zgodnie z prawami natury i biorytmami , w ciagu doby mozna wyroznic okresy, z ktroych kazdy trwa 4 godziny.
I tak pierwszy okres o 6:00 do 10:00 to okres spokoju. Wtym czasie wystarczy wypic szklane soku. Kazy inny pokarm oddaje swoja energie dopiero po 1,5-2 godzinach, a sok odrazu. Po wypiciu odrazu ma sie energie, w przeciwienstwie do innego sniadania.
Poza tym sok oczyszcza organizm z zalegajacych w jelicie grubym gnijacych resztek niestrawionego pokarmu. Skutkami zatrucia organizmu poprzez wydzielajace sie w jelicie grubym toksyny sa :pryszcze, wypryski, czyraki, skorne egzemy, itd. konczac na wszelkich rodzajach nowotworow. Wszyscy walcza ze skutkami, nie zwazajac na przyczyne.
Odkad ja pije codzinnie sok, nie robia mi sie na twarzy zadne wypryski, duzo lepiej sie czuje, nie czuje glodu i duzo mniej jem.
Autorka tego postu pytala czy soki mozna pic na pusty zoladek i ja odpowiedzialam na postawie ksiazek M. Tombaka, ktory proces trawienia rozpatruje pod wzgledem biologicznym, np. co sie dzieje w organizmie podczas jedzenia bialek i weglowodanow razem ( wszystko gnije).
Grudniowa szatynka to nie sa informacje wyssane z palca. Jesli nie chcesz wiedziec ze kazdy dorosly czlowiek nosi przez cale zycie w jelicie od 8 do 15KG!!! kamieni kalowych (resztek niestrawionego pokarmu) to twoja strata.
|