Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-16, 14:53   #650
Orka
Rozeznanie

GG do Orka
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII

Zaraz dostanę nerwicy, nie chce mi wizaż wysyłać wiadomość

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
jestem juz Dziewuszki, zapisalam sie do poradni ale termin dopiero na 7stycznia, wiec po nowym roku... musze poczekac!
Przeginaja z tymi terminami
TŻ pomknal do OBI po kuferek dla mnie ale nie bylo juz zadnych Dziewczynki, gdzie jeszcze mozna dostac fajny i porzadny kuferek za rozsadna cene??
wiecie ile w Inglocie kosztuje?? a moze na All sprobowac? ale tam taki wybor ze sama nie wiem, no i ta rozbieznosc cen
w Inglocie ten średni kosztuje chyba ok. 120,-, największy 230,- nie wiem ile mały ale pewnie 50,--60,-

hihi, to jest chyba na odwrot ja zawsze slyszalam ze od zewnatrz do nosa wklepywac zeby nie rozciagac zmarch
aż zaczęłam teraz nakładać wyimaginowany krem i wyszło na to, że robię do nosa, ale w takim razie już nie weim jak jest dobrze :noniewiem

mi tez sie zamarzyl ten Kanebo a dopiero co kupilam HR na Tru nie ma tego Kanebo, ktos sie orientuje ile on mniej wiecej kosztuje??

koniecznie musze wyprobowac ten podklad!! normalnie uzywam Biotherm Aquaradiance, ale na zime przydaloby mi sie cos troszke tresciwszego i bardziej kryjacego achh chise juz 2 razy mi wysylala probeczke, raz nie doszla, a teraz jeszcze nie wiem bo dopiero w piatek do domku jade... mam nadzieje ze bedzie to wyprobuje go

też się na niego śliniłam, ale narazie sobie chyba daruję, bo mam w sumie chyba z 5 podkładów otwartych
habibku, na Tru jest teraz Fekkai do prostowania w promocji!! wychodzi 40zl! ja juz kliknelam, ale czekam wciaz z zaplaceniem

ja tak samo dluuugo Clinique mam juz chyba 2 rok a uzywam prawie codziennie i to czasem 2-3 razy ale on ma ogromne pudeleczko
mnie też spokojnie wystarczy na 2 lata, jak nie dłużej
Już nawet wpadłam na to czemu
Orka jest offline Zgłoś do moderatora