Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cytologia - pytania, wyniki - zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-12-03, 10:50   #46
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney
Dot.: wynik cytologii prosze o pomoc!!

Cytat:
Napisane przez agusia_1988
ja rowniez robilam cytologiie jakos w lato i rowniez stwierdzono mi nadzerke a teraz stan zapalny, a uplawy mialy postac nitek, sznurkow.mam grupe II i to jest dobry wynik.mnie powiedziala lekarka ze mam nie wielka nadzerke ale to bylo jakies kilka miech przed robieniem nadzerki(czyli przed latem). na stan zapalny bralam nystatyne i musze sie wybrac, moze we wtorek zeby omowic usuniecie nadzerki.oby metoda byla bezplatna, bo kazda kobieta tutaj mowi ze usuwa prywatnie i placi po okolo 100-300 zl. ja sobie na leki czy prywatnie usuwanie nadzerki nie moge pozwolic teraz bo robie bardzo drogie zakupy dla siostry do paczki. za dwa swetry,bluzke , spodnice, czapke, rekawiczki, szalik, zabulilam ok 500 zl.a jeszcze dojda kosmetyki i upominki swiateczne. tata narazie mi nic niechce kupowac bo robie wlasnie te zakupy, a co dopiero leczenie.
Jak mozna przedkladac zrobienie zakupow nad wlasne zdrowie i kupienie lekarstw !!!!
sweeney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując