Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Samotne Mamusie-zapraszam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-16, 22:32   #2703
dorbar
Wtajemniczenie

Dot.: Samotne Mamusie ... ?? ...

Hej Lachony.
U mnie dzisiaj bardzo pracowicie, pozadki juz cala parą, mama bigos zrobiła, dywany poczepane, tylko trzeba podłogi umyć, ale pastowac wtym roku chyba nie bedziemy. Ala ma starszne doparzenie na sisi i w rowku, normalnie masakra, wczoraj jeszcze nie miala.
Jutro na rehabilitacje jedziemy.
A wjechałam dzisiaj w iwleką kupę swoma przednimi kolami i jeszcze wdeplam w nią, ale to było obrzydliwe fuuuujjjjj.

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość

Z OKAZJII ŚWIĄT ŻYCZE WAM WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAJ DLA WAS I WASZYCH POCIECH! WSZYSTKIE DZIECIACZKI PROSZE UCAŁOWAĆ ODE MNIE!
dorbar i maladT buziolki krejzolki
hejka mamcie!!!!
Dudi dziekujęmy za życzonka.

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
O Dudi wpadła do nas... dobrze że tylko poczytać... ja p[o biopsji i boli mnie szyja a wyniki w piątek... teraz mykam się uczyc... mój rozmówca z randek się do mnie nie odzywa... wczoraj napissałam mu, że mam dziecko... i od wczoraj zero wiadomości... kurde on był fajny ciekawe czy się odezwie
Nie przejmuj się, moj internetowy znajomy też coś się mało odzywa, ale to nic, nabrałam dużego dystansu i gadam sobie z innymi, ale na jakich palantow czasami trafiam, normalnie szok. Nie wiem czy normalni faceci gdzieś są???

Awenturyn MaladT trzymam kiucki za wyniki