Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy podkład Max Factora
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-12-04, 02:04   #71
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana
Smile Dot.: Nowy podkład Max Factora

Poprobowalam,potestowalam i.....podklad jest taki sobie,baza sprawia fajne wrazenie ale...za te cene nie jest warta nawet razem z podkladem,do tego fatalne opakowanie-na pewno bedzie trudno wydobyc z opakowania w miare zuzywania baze i podklad.Porownalam tez cudo Max Factora z podkladem Fawless z Oriflame i duzo lepiej wypada podklad Ori,a jezeli chcemy lepszego matowienia oraz mniejszej scieralnosci to polecam baze z Inglota lub chocby maseczke Daxa(taka w bordowych saszetkach).
Moja cera zrobila sie chimeryczna ostatnio i z typowo mieszanej stala sie sucha,nawet strefa T ulegla zmiejszeniu, z zastosowaniem do niej podkladow bywa roznie,przechodze faze probowania i szukania tego prawie idealnego
Jak podklad MF Lasting Performance mnie zachwycil i swietnie sie dobral z moja cera to niestety obecna noswosc MF stala sie porazka
Dzieki uprzejmosci obslugi w Rossmannie byla okazja nabyc z testrow do wlasnych pojemniczkow by poprobowac w zaciszu domowymza co jestem wdzieczna a przy okazji promocji podkladu z Oriflame na pewno go kupie,zreszta widze ze nawet na KWC zyskal pochlebne opinie