2008-12-22, 13:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
No wiec wróciłam z zakupów, prezenty zakupione choć nie obyło się bez przykrych incydentów. Moje dwie karty zostały odrzucone w kasie w Saturnie sie zdziwiłam, bo godzinę wcześniej z jednej z nich wypłacałam w bankomacie kasę, wiec się wkurzyłam, poszłam do bankomatu i tam okazało się, że wszystko gra, to terminal w kasie Saturna nie działał dobrze no ale jest gites już
Zadzwoniłam przed chwilą do dziewczyny udzielającej lekcji hiszpańskiego i od Nowego Roku będę do niej chodzić na lekcje ale się cieszę, nie mogę się doczekać
A zaraz idę sprzątać i czekać na męża z ciepłym rosołkiem
Magdaka, super,że wizyta u gin pomyślna i fasolka zdrowa spokojniejsza na święta będziesz wyniki na pewno też dobre wyjdą, po prostu extra
Zuzia, a dlaczego gin powiedział,że w tym cyklu raczej nie ma szans na owu? Przeciez po to clo bierzesz, by mieć owu Fakt, faktem, że ja od razu w 1 cyklu z clo owu nie miałam, ale często zdarza się, że już 1 cykl jest owocny. Więc nie zasłaniaj się żadnym lekarzem, tylko bierz meża i pod choinką sprawdzcie sobie prezent
Domi, pomysl, że to Twoje ostatnie święta jako panna, następne będziesz już obchodzić jako stateczna mężatka
|
|
|