Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-25, 07:29   #2247
phdwao
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII

Cytat:
Napisane przez chise Pokaż wiadomość
Szlafrok
EDIT: też idę spać, dobranoc
bardzo fajny, ja już się domyślam jaki mięciutki jest

Cytat:
Napisane przez m-habibi Pokaż wiadomość
WESOLYCH SWIAT MOIM UKOCHANYM TRUSKAWECZKOM!!!

Ja kocham Was wszystkie za wszystko i ciesze sie, ze tak pieknie wyszly Ci lokasy na randke w sam raz

Reese piekniak Paulinka piekniak
Prezenty cudownosci i ten szlafrok Chisiaka... Tak wyglada milusinsko

Ja dostalam kasiore, cudne rekawiczki Morgana, aniolkowe lustro na sciane milusinskie kapcie, balsam M&S, tusz astor (nawet jestem go ciekawa ), roz chanel (chyba nie do konca moj kolor... ) i moje ukochane wazelinki do ust agatha ruiz de la prada
ale TZ zabral aparat i foty beda dopiero za tydzien

dobranoc, do jutra Truskaweczki
oo fajne prezenciachy, no czekamy na foty, najwyżej za tydzień co to za wzelinki?
Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
aale jestem objedzona!! ale mila Wigilia

ja z prezenciakow dostalam kasiorke (trzeba bedzie cos upatrzyc na Tru albo w Sephorze na tych -30% ), przecudny rozowy kuferek na kosmetyki, zestawik Rexona z fajniusia kosmetyczka, kolczyki fioletowe i portfelik z TopShopa jutro obfoce

Paulinko, jak oceniasz roznice miedzy Diorkiem a PI?? daja podobny efekt czy inny??

Paulinko wszystko sliczne!! diorek cuudo!!!

już widzę jak kase spożytkujesz

co do różnicy to dior jest jasniejszy od PI oraz ma same drobineczki, a nie daje poświaty jak PI, z diorem można pozwolić sobie na całą twarz( moim przypadku bez strefy T)drobinki sa maleńkie więc nie ma efektu bombki ale są podobne

złoto
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora