2008-12-25, 14:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
Napisane przez nefre
Ewuś - no kochanego mam tego TŻ-a  szczerze to już się nie mogę go doczekać 
|
nie dziwię się ja się z moim widziałam przedwczoraj i tez się nie mogę doczekać jutrzejszego spotkania 
Cytat:
Napisane przez nefre
Chciałam tez napisać, że śnie prószy, ale nie wiedziałam przez jakie "uó", a że jestem leniwa i nawet mi sie nie chcialo kliknać na ikonkę google to dałam sobie spokoj 
|
hehehehe, ja jestem cwana bo mam Mozillę ze słownikiem ortograficznym i mi błędy podkreśla 
Cytat:
Napisane przez madame_apple
to ladnie pospalas  ja poszlam spac ok.2, a obudzilam sie o 10 wiec zwazywszy ile ostatnio sypialam to troche sobie poleniuchowalam 
fajnie z kuzynkami w sensie, ze macie taki dobry kontakt-zanika przymus switecznego rodzinkowania, a jest przyjemnosc  milej wizyty!
|
w sumie nam wyszło podobnie ze spaniem bo ja o 3 poszłam spać ostatecznie 
Cytat:
kongrata 
|

superowo
Cytat:
ejjjj noooo! 
co za chamstwo, u mnie zero snieżystosci, a taaaaak bym chciala.... dajcie mi troche bialego puchu...! 
|
puchem to jeszcze trudno nazwać ale coś tam białego leży chętnie wyślę pocztą 
Cytat:
Dzien dobry kochane tak w ogole 
U mnie milej atmosfery ciag dalszy, odpoczywam sobie, jest spokojnie...po raz pierwszy od dawna relaksuje sie w domu i wyciszam, czuje wyrazna roznice w porownaniu z "na co dzien"... 
Na 17 ide dzis do pracy...
minusy - nie chce mi sie...................... ......... 
plusy:
- rusze sie w koncu
- spotkam sie ze znajomymi 
- zarobie
- zawsze to jakies urozmaicenie niby...
Ogolem chyba plusy przewazaja nad minusami, wiec niech juz bedzie, nastawiam sie optymistycznie 
|
grunt to optymizm miłej i spokojnej pracy 
już się ciemno robi powoli a moja rodzina w ogóle się nie zbiera znowu po ciemku na cmentarz pojedziemy dobrze ze tam pełno zniczy oświetla
|
|
|