2008-12-29, 04:25
|
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
Napisane przez madziczka
Sabbath - no właśnie  - mogę manipulować - raz mały złoty krążek ochroni mnie przed niechcianym podrywem, raz będzie kusił ( młoda, żywotna wdowa - jak Scarlett O'Hara  )
Taka mała rzecz, a tyle możliwości.... aż dwie 
|
Scarlett to jedna z najbardziej wkurzających mnie postaci literackich. Durna, wiecznie niezadowolona egocentryczka. Nie jesteś jak Scarlett. Zdecydowanie. 
Cytat:
Napisane przez annmarie
Madzik, one są nie tylko piękne, ale jakimś cudem diablo wygodne. Bałam się trochę, bo w sumie ten kryształ jest dość ciężki, a ja w prawym uchu mam totalnie krzywo przebite i nieraz po jednym dniu noszenia ostro czuję to ucho, więc myślałam, że tu będzie gorzej. Tymczasem po 12 h noszenia było super - nie wiem czy to te bigle, czy dobre wyważenie, czy coś jeszcze innego, ale kolczyki polecam 
|
Annmarie, piękne prezenty dostałaś.
A fakt, że kolczyki od Irki są cudne potwierdzam entuzjastycznie. 
Cytat:
Napisane przez Nola_
Dymnego... Aj, a ja na wylocie mam tylko OI 
Ale może straganik to niegłupi pomysł 
|
Oj, nie gniewaj się, ale OI... 
Cytat:
Napisane przez Polly_
Sab jesteś przeokropna po prostu 
|
Przeokropniasta jestem. 
Cytat:
Napisane przez Polly_
dymnego...za mną dym chodzi od dawna i suszone liście...jeszcze nie znalazłam...szukałam w Sephorach i Douglasach- to ZŁE miejsca były
Szukałam też liści- suszonych-znalazłam, ale nie chciałam się czuć jak robaczek przywalony stertą pokruszonych zmiotek z parku pod koniec listopada 
|
W Sephorach najdymniejszy z dymnych jest Gucci PH.
Cytat:
Napisane przez Polly_
jw. co za okropne babsko z tej Sab 
|

Cytat:
Napisane przez Polly_
/quote]KLIK
|
Cytat:
Napisane przez Polly_
|
Ten pan tu podoba mi się bardziej.
A ogólnie... w moim stylu tez nie. 
Cytat:
Napisane przez madziczka
Akurat nie lubię nosić pierścionków na kciukach. U kogoś to mi się podoba, u mnie 
|
Cytat:
Napisane przez Polly_
ja mam na odwrót- u mnie mi się podoba- u innych nie zawsze 
|
A mnie się podoba i u innych i u siebie, ale takie to niewygodne... 
To niech lepiej już inni noszą. 
Cytat:
Napisane przez Polly_
Nie zatkało- tylko się zdązyłam w tym czasie zbulwersować gdzie indziej 
|

Właśnie wróciłam od sąsiadki. Znów się przewróciła w nocy starsza pani... Kurczę, całe łapy miałam w siuśkach po powrocie. Ale następnym razem znów pójdę. To dobry człowiek... Właściwie dwie dobre osoby bo jedna pani jest starsza i chora, a druga jest mniej starsza i się opiekuje tamtą. A ja tak z doskoku w razie potrzeby albo awarii... albo wielkich mrozów.
Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2008-12-29 o 04:47
|
|
|