Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bułgaria - OBOZY, terminy wyjazdów,miejsca, biura - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-29, 05:04   #327
Immira
Przyczajenie

Dot.: Bułgaria - Złote Piaski

Skoro wszyscy tak się tu rozpisują o Bułgarii, to może teraz ja wyrażę swoją opinię
Byłam w hotelu Zora. Niby dwie gwiazdki, ale naprawdę nie warto na to patrzeć. Z resztą warunki nie były takie złe, całkiem znośne pokoje, dość małe, łazienki przyzwoite, balkony też są. Jedyne co wkurza człowieka to ta śmieszna kaucja. Zabierają Ci na dzień dobry 15 euro żeby później móc straszyć, że nie oddadzą. Śmiechu warte. Wybrudzisz białe ręczniki, które się dostaje - nie zwrócą kaucji. Wybródzisz pościel - nie dostaniesz kaucji. Nawet najmniejsze zabrudzenia byly karane kaucją. Ale nie było źle. Obsługa pomocna, miła i sympatyczna. Zwłaszcza część męska tej obsługi. Ogolnie hotel nie jest zły.

Co do barów - gorąco polecam nijaką Sirenę - świetni barmani, dobre i tanie drinki, z tyłu basen. Poznacie ją na pewno - takie brązowy, okrągły daszek a w środky za ladą wisi syrenka. Wszystko na otwartym powietrzu. Warto tam zajść ^^

Co do kasy - UWAŻAJCIE W KANTORACH. Oszukuą i to bardzo. Nie ma na to rady, po prostu trzeba uważać. Wszystko bardzo tanie - tzn. wszystko to, co na obozach najważniejsze - alkohol, papierosy, szybie żarcie.

Plaża była świetna. Cudowne słoneczko, cudowna opalenizna. Jest co wspomniać. Do dzisiaj jestem jeszcze troche brązowa.

Zdecydowanie polecam obozy w Bułgarii. Zwłaszcza jak trafi się na fajnych ludzi i kadrę ;P
Immira jest offline Zgłoś do moderatora