Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Boje sie ze nie zdam..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-29, 05:25   #2
_totally_
Zakorzenienie

Dot.: Boje sie ze nie zdam..

Cytat:
Napisane przez Tasteme Pokaż wiadomość
witam wszytkie byłe i obecne uczennice szkoł średnich
otóż mam 16 lat i w tym roku uczeszczam do 1 klasy lo
i niestety z dwoch przdmiotów na pierwszy semestr wychodzi mi 1 nie wiem co robic bo nigdy nie miałam takiej sytuacji a wstyd mi sie kogos zapytać
niestety nie jestem orłem w nauce nienawidze tego robic nienawidze szkoły(nie wiem jakim cudem jestem w LO bo powinnam byc chyba w zawodówce na dodatek podejrzeam u siebie fobie szkolna ...czasem jestem skłonna prosic cały tydzien i błagać,przysiegac na wszystko byle tylko nie isc do szkoły.......
poprostu strasznie sie boje nauczycieli, wysmiania, swojej głupoty ale nie o tym chciałam pisać i pytać Was..otóz dowiedziałam sie ze nie mzona miec niezaliczonego 1 semestru i zdać do nastepnej klasy i co zrobie jesli nie poprawie na poprawie?mam juz nie chodzic przz ten 2 semestr?juz naprawde mam metlik w głowie i przez całe swieta i cały ten semestr na sama mysl o tych przedmiotach boli mnie brzuch boje sie tych nauczycieli i ze nie sprotach ich oczekiwaniom ,swoim i moich rodziców

przepraszam za zasmiecanie forum takimi pytaniami
jestem taka załamana az nie chce mi sie zyc
na sama mysl o szkole leca mi łzy

z góry dziekuje za kazda odpowiedź
pozdrawiam
Niewielu nauczycieli śmieje się z uczniów. Naprawdę. Kontaktu z nimi nie unikniesz. Najlepiej zacznij od wychowawcy, idź, zapytaj, poproś o pomoc.
Język to przede wszystkim melodia i sprawne posługiwanie się słowem, to komponowanie wspaniałej muzyki. Komputerszczyzna melodii nie ma i nigdy mieć nie będzie; jest muzyką współczesną, pełną dziwnych dysonansów i zgrzytliwych współbrzmień.

J. Grabowski

Edytowane przez _totally_
Czas edycji: 2008-12-29 o 05:27
_totally_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując