Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-29, 13:19   #3263
smyk03
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII

Cytat:
Napisane przez gemma* Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ratunku, obsypala mnie jakas okropna wysypka na twarzy i szyi. Całe policzki i brodę mam w takich niewidzialnych malutkich grydkach, kiepsko je widać ale mocno czuć jak się przejedzie ręką. Miałam to już od wczoraj ale teraz ajkby sie nasiliło. Nie wiem czy to jakaś pierwsza faza różyczki (którą juz zresztą przechodziłam) czy jakieś uczulenie. Miała któraś z Was cos pdoobnego? co na to poradzić? nie swędzi ani nie piecze ale źle wyglada i paskudnie się z tym czuję szczególnie, ze jestem w pracy... poradźcie coś. Plis.
Ja dostałam takiej "kaszki" od pudru Pysician Formula. Smarowałam buźkę rozpuszczonym wapnem i połykałam takie kapsułki "wapno płynne", ale duuugo mnie trzymało, koło miesiąca. Ja mam bardzo gładką cerę, bardzo zadko coś mi sie przytrafia, ale tamto to była taka kaszkowa skorupa
Cytat:
Napisane przez Serenite_ Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

No właśnie... ja przez takie alergiczne wysypy całe święta miałam zrąbane Chodzę wściekła cały czas i mam doła. Na szczęście już wiem, co było przyczyną, ale ja to wszystko drapałam ze złości i teraz wyglądam jak po tyfusie Wszyscy mnie wyciągają w różne fajne miejsca a ja się zaszyłam w domu jak dzik

Joasiu, ale love story, bardzo się cieszę i życzę Ci, żeby ta zanjomość przerodziła się w fantastyczny związek

Aniu, aż się uśmiechnęłam do siebie, jak przeczytałam o tym telefonie bardzo się cieszę i trzymam kciuki

Mój TŻ mnie wyciąga na sylwestra w góry, ale ja chcę zostać w domu
Ja też chciałabym w góry (najchetniej Pieniny), ale nie na sylwestra
smyk03 jest offline Zgłoś do moderatora