Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - NASZE ZBIORY KOSMETYCZNE. Część V.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-29, 16:02   #3140
SimplyDivine
Zakorzenienie

Dot.: NASZE ZBIORY KOSMETYCZNE. Część V.

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
no widzisz wiadomo ze ja ciagle siedze na wizazu i tru wiec co sie pojawia ciekawego to klikam majac pustk w portfelu ciesze sie ze pomoglam

a probowalas revlona colorstaya? lasting performance max factora tez super kryje i ma dosc ladne odcienie
Pomoglas, pomoglas Ty to taki wizazowy krolik doswiadczalny jestes, co ? :P

ColorStay jest na mojej liscie do wyprobowania, w przyszlym tygodniu wybieram sie na zakupy i napewno go sprawdze. Tu w Anglii z tego co zauwazylam wiekszosc podkladow ma wiecej odcieni, szczegolnie tych jasniejszych. To pewnie ze wzgledu na braki slonca tu heheh Wpadne tez do Bootsa i bede chodzila od stoiska do stoiska i prosila o probki jasnych podkladow marek selektywnych Tu raczej z probkami problemow nie robia

Cytat:
Napisane przez Candy Supcio Pokaż wiadomość
Ja rowniez mam buraka na polikach i ColorStay choc ladnie kryje,nie daje rady w 100% z zaczerwienieniem,c hoc do tej pory nie znalazlam lepszego podkladu kryjacego w srednim przedziale cenowym
Uzywam odcienia Buff,jest to ladny jasniutki bez,nie ciemnieje na twarzy tak jak w przypadku podkladow Maybelline.Jasniejszy jest napewno Ivory,ale czytalam na ktoryms z watkow,ze ten odcien wpada w roz...wiec dla czerwonolicych odpada.
Bardzo fajne krycie ma PanStick Max Factora,najjasniejszy w ofercie odcien jest deczko dla mnie za jasny.
W mojm przypadku zielone bazy rowniez nie spelniaja zadania.Uzywam Eurecin i rozjasnia wszystko dookola tylko nie zaczerwienienie,ktore chce ukryc.
Ojj, jesli wpada w roz to nie dla nas, nie dla nas Dzieki za naprowadzenie, bede wiedziala za ktory pierwszy lapac