Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już nie panny, ale zawsze młode :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-29, 17:28   #1574
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Wlasnie wrocilam do domu a w lapce dwie bambusowe misy (ciemnobordowa plaska okragla i pomaranczowa z falowanym brzegiem) i komplet 4 wieszakow bom zapomniala siatki a biedronkowej nie chcialam hihih

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
dageciku - znów oglądałam te Twoje arcydzieła - piękniście
Ach dziekuje przebardzo

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Wkurza mnie pisanie "na ilość" ( i to mówię ja , która na pisemnej maturze z polaka napisałam 11 stron
Heheh widze, ze cos nas laczy

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
ale nie mogę sie nacieszyć, obecnością w dzień z Wami
Rozumiem, Cie w zeczy samej

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
odstawiamy tabletki i łapiemy bociana za nogi, preferowany miesiąc zafasolkowania to wrzesień no ale to i tak postępy z mojej strony bo jakoś do tej pory wcale mnie nie ciągnęło do bejbika.
Widze, ze PMki szaleja . Mnie tez co niektorzy zyczyli przyszlych swiat w trojke

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
dobra dziołchy ide se, jeszcze nie wiem jak się teraz położę, bo oba boki mnie bolą od lezenia ale cosik wymyślę
Dobre, dobre, moze ciut na siedzaco ci by boczki odpoczely . Tylko uwazaj abys odlezyn sobie nie narobila

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Hurra
A ja w czasie mojej komunii podstawiłam jednej z marianek święce by się wywaliła bo strasznie mnie wkurzała jak mi gadała- nie baw się różańcem, nie baw się różańcem
No ale widziala to też moja mama i karnie musiałam oddać świece zanim doszło do zdarzenia
I kto tu ma diabelskie pomysly??? Ze niby ja????

Normalnie dziewczyny w calym miescie nie ma sniegu i lodu tylko na mojej dzielnicy ledwo do domu mozna dojsc mocno uwazajac aby nogi nie zlamac ....
daget jest offline Zgłoś do moderatora