2008-12-29, 17:28
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Wlasnie wrocilam do domu a w lapce dwie bambusowe misy (ciemnobordowa plaska okragla i pomaranczowa z falowanym brzegiem) i komplet 4 wieszakow bom zapomniala siatki a biedronkowej nie chcialam hihih
Cytat:
Napisane przez katarzinka
dageciku - znów oglądałam te Twoje arcydzieła - piękniście 
|
Ach dziekuje przebardzo 
Cytat:
Napisane przez izazusia
Wkurza mnie pisanie "na ilość" ( i to mówię ja , która na pisemnej maturze z polaka napisałam 11 stron 
|
Heheh widze, ze cos nas laczy 
Cytat:
Napisane przez dzasta110
ale nie mogę sie nacieszyć, obecnością w dzień z Wami 
|
Rozumiem, Cie w zeczy samej 
Cytat:
Napisane przez niuniuniau
odstawiamy tabletki i łapiemy bociana za nogi, preferowany miesiąc zafasolkowania to wrzesień no ale to i tak postępy z mojej strony bo jakoś do tej pory wcale mnie nie ciągnęło do bejbika.
|
Widze, ze PMki szaleja . Mnie tez co niektorzy zyczyli przyszlych swiat w trojke 
Cytat:
Napisane przez kasienka1985
dobra dziołchy ide se, jeszcze nie wiem jak się teraz położę, bo oba boki mnie bolą od lezenia  ale cosik wymyślę 
|
Dobre, dobre, moze ciut na siedzaco ci by boczki odpoczely . Tylko uwazaj abys odlezyn sobie nie narobila 
Cytat:
Napisane przez izazusia
Hurra 
A ja w czasie mojej komunii podstawiłam jednej z marianek święce by się wywaliła bo strasznie mnie wkurzała jak mi gadała- nie baw się różańcem, nie baw się różańcem 
No ale widziala to też moja mama i karnie musiałam oddać świece zanim doszło do zdarzenia 
|
I kto tu ma diabelskie pomysly??? Ze niby ja???? 
Normalnie dziewczyny w calym miescie nie ma sniegu i lodu tylko na mojej dzielnicy ledwo do domu mozna dojsc mocno uwazajac aby nogi nie zlamac ....
|
|
|