Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A Ty?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-29, 20:33   #712
luizka__
Rozeznanie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A Ty?

Ja mam CurvyKate Portię 60G. Miałam też Princessę i Portię 60F i w rozmiarze F nie było widać, że to szerokofiszbinowiec, dopiero w G to zobaczyłam Ale te fiszbiny mi nie przeszkadzają. (a propo Portii i Princessy 28F to sprzedałam je dzięki temu forum).
Emily jest bardziej rozciągliwa niż Portia i ma większe miski. Portia ma niby standardowe miseczki, ale ze względu na fason ma trochę tendencję do bułkowania. Mi piersi na boki nie rozstawiają, wręcz przeciwnie, bardzo ładnie je modelują (Emily i Princessa trochę ładniej niż Portia, ale Portia najbardzioej ścisła dlatego ją zostawiłam).

Ja dzisiaj odebrałam zamówienie z brastopu. Kupiłam stroje kąpielowe:
1. Panache Quayside Swimsuit Red/White 30F
2. Panache Paradiso Bikini Magenta 30F
i stanik Panache Inferno Multiway Biszkoptowe 28G

Pomimo tego, że zakupy mogły być bardziej ścisłe, to jestem bardzo zadowolona

Cytat:
Pisalam juz troszke wczesniej, ale powtorze tak na szybko bo mam podobne wymiary ( 72/96)
mam Portie i Emily, Portia 28HH a Emily 60 H (wlasnie Emily ma nieco mniejsza miseczke wiec trzeba wziac o jedna wiecej), fiszbiny szeeerokie, ramiaczka rowniez szeroko rozstawione, ale jak to przemyslalam to stwierdzilam ze przynajmniej te buleczki spod paszki same sie tam mieszcza, nic nie musze sama wygarniac.
Poza tym biust bardzo ladnie wyglada, naprawde polecam. Ale wez sobie na
poczatek przedluzke, bo nieco przyciasne, potem sie ladnie dopasowuja
Chyba trochę za bardzo zaniżasz obwód. Jak się kupuje stanik, to powinien on ciasno leżeć na najluźniejszej hafce, ale nie aż do tego stopnia, żeby przedłużkę nosić. Póżniej się przechodzi na środkową i ostatnią hafkę. Na 72 pod biustem 65tka powinna spokojnie wystarczyć. (moja mama ma tyle pod biustem i mierzyła moje staniki - zapnie się, ale tak ją ściska, że widać, że za ciasne i te 5 cm więcej jest potrzebne).

Edytowane przez luizka__
Czas edycji: 2008-12-29 o 20:40
luizka__ jest offline Zgłoś do moderatora