2008-12-29, 21:33
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część V
Cytat:
Napisane przez buczacza
Sagus ale Ty pazerna na cosmelana jestes 
Dziewczyny Cie zatluka!!!!!Tez musze nowy kupic,cholera mojego pijaka chirurga cos nie ma,a liczylam na tanszy zakup od niego  .Bede musiala sie na ebayu rozejrzec 
|
Oj pazerna,pazerna ale widzialam,ze dziewczyna z Portugali znowu wystawila cosm.za 136 dol.wiec jak na ebay najtaniej,no i wysylka tylko 40zl.Grzech nie korzystac
Cytat:
Napisane przez ivonako
Saguś, chcesz powiedzieć, że jeszcze nie kupiłaś sobie tej miu miu (czy jak jej tam) 
|
Ano nie kupilam.Jeszcze Ale przyjdzie na nia czas
Cytat:
Napisane przez Natalia 1
Będziemy mieć małego hokeiste  ,przecież to Szwecja.
Łyżwy to najlepszy sposób na super tyłek  ,i jaki przyjemny
|
Moj syn wg.jego taty bedzie chyba wszystkim,tj.hokeista,zuz lowcem,tenisista,pilkarze m,ale tylko w dobrym klubie i czym tam jeszcze A ja bede musiala na to wszystko moje biedne dziecko wozic
Super tylek,to nie takie kiepskie te lyzwy jednak.Musze nabrac jednak wprawy,tyle lat juz minelo odkad mialam moje stare figurowki na nogach,ze dopiero teraz uswiadomilam sobie jak dlugo juz zyje
Cytat:
Napisane przez Anturium
Sagusia przelew to faktycznie kiepska sprawa bo nie wymaga żadnego wysiłku i trwa 10 sekund, natomiast co do łyżew, to muszę Cię pocieszyć, otóż wspaniale kształtują uda i pośladki. Jak się wkurzysz, to swoje (łyżwy nie pośladki)nieopatrznie zostawisz na jakimś przystanku a TŻ dostanie nową parę na urodziny obchodzone w 2009 roku.
|
Moze moj maz zobaczyl,ze o moj tyl grawitacja sie upomina stad te lyzwy a synem oczy mydli Lepszy moze przelew niz kolejna nietrafiona bielizna.
Uciekam dziewczynki moje kochane.Mamy troche wolnego i nadrabiamy zaleglosci kinowe z TZ-tem.Ostatnio ogladalismy Kochanice krola.Caly czas myslalam o Domci i jej Tudorach Moze wpadne jeszcze na chwilke,a na razie
|