2008-12-31, 11:51
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c
Cytat:
Napisane przez scorpionec
alliah moja co prawda na cycu.. ale wygląda to tak w dzień je co 3h a w nocy co 4-5 czasem nawet przesypia 6-7..  trudno tylko powiedzieć ile ml zjada na raz.. 
ma skończone 8 tygodni 
|
Karola na cycu a nie ma zadnego harmonogramu - je jak chce
raz co 2h a jak ma ochote sie poprzytulac to nawet co 1h
Cytat:
Napisane przez becia_leszno
Dostałam opiernicz więc się melduję  Ściskam wszystkie mamuśki i ich Słoneczka  Igoro rosnie jak na drożdżach i juz jak Iga - scorpio zaczyna pomalu nosic 74 hihi kombinezon mam juz trzeci kupiony hihi ogólnie to Mlody żre (nie je - tylko żre) jak słoń  co 3h ciągnie 130ml i czasem chce częściej  waży już 6,5 kilo a jutro zaczynamy 10 tydzień ... jak bylismy na badaniu bioderek to Igor wyglądal przy innych dziciach jakby mial pół roku haha lekarz mnie pytal czemu tak późno przyszłam z dzieckiem - ja na to, że Igor ma 7 tydzień zaczety haha - nie wierzyl dopoki w książeczke nie zajrzał  Z lekarzowyh wieści to tak... przepuklina pepkowa dość solidna - narazie plastrujemy brzuszek z nadzieja, że sie wchlonie :/ bioderka w kiepskim stanie - narazie mega szerokie pieluchowanie - za dwa tyg kontrola zobaczymy czy jest lepiej. Do tego masowanko bo ma napiecie mięśniowe grrrr i tak leci dzień za dniem nie mam czasu nawet zjeśc czasem więc wybaczcie, że nie zaglądam  Obiecuje poprawę jak mi gad maly pozwoli 
|
Igor duzy chlopak, niech zdrowo rosnie i oby sie biederka polepszyly a pepuszek wchlonal ( Karolaina tez miala podejrzenie o przepukline, ale obylo sie bez plasetrkwania, sam sie schowal)
Cytat:
Napisane przez mała82
Becia ja też nie mam czasu, tak jak Ty
aaliyah Kajuś jutro skończy 10tyg. i wypija o 150ml co 3 godz, czasem nawet tyle nie umie wytrzymać!!Przed spaniem często zjada 250ml i ja się martwie, że mam takiego żaroka i krzywdę mu zrobię dając takie ilości mleka... Ty się ciesz, że masz ya\\takie grzeczne dziecko i śpij spokojnie! Ja muszę wstawać do małego co 2,5-3 godz. i czasem jeszcze przez godzine usypiać, więc non stop jestem zmęczona 
A co do zielonych kupek to jest coś złego? Bo mój takie robi ale myślałam, że to normalne po mleku modyfikowanym???
|
wow, ale wcina Twoj maluszek ma spust
co do kupek to nie wiem jak modyfikowanym powinno byc, wiem, ze po piersi moga byc rozniaste.
Cytat:
Napisane przez Paula Szyszka
jak spędzacie dzisiaj Sylwestra??my oczywiście z mężusiem i małym w domku w tym roku ale za to przygotujemy sobie jakieś dobre jedzonko  i posiedzimy we trójkę...
Od razu chciałam Wam złożyć życzonka z okazji Nowego Roku! dużo zdrówka i pociechy z maluszków, żeby zdrowo się chowały i rosły 
(...)
wklejam zdjęcie mojego szkrabka jak widać nabrał już sporo ciałka 
|
my idziemy do znajmowych z Karolina 
to jej pierwszy wychodny sylwester 
Piekny Twoj Maluszek, a jak sie juz zmienil 
Cytat:
Napisane przez scorpionec
paula Igorek to prawdziwy przystojniak
a to moja Iga pierwszego dnia świąt(jeszcze w pizamie  ) zachwycona swa matą edukacyjną 
|
Ale Iga zauroczona mata, slicznie wyglada
Cytat:
Napisane przez katakumba
i teraz tak sie zapytam - bo scorpionec pisze ze iga na macie JESZCZE W PIZAMIE
wasze dzieci maja pizamki? bo ja jak przebieram mloda po kapieli to w tym spi, i o ile sie w nocy nie uleje, ubrudzi, to sobie w tym siedzi
|
ja Karoline na noc ubieram w pajaca, a rano ja przebieram w jakies inne ciuszki
dzis Sylwester, a Mloda przegiela z godzina rannej pobudki - wstala o 6 rano i do 9 nie dala zasnac 
No ale wczoraj jak zasnela przed 20 to obudzila sie na pierwsze jedzenie dopiero przed 3, a zawsze jest jeszcze pobudka ok 21, dojada i dalej spanie
Szczesliwego Nowego Roku dla Was i Waszych rodzin 
obyscie nie miały powodów do smutków a tylko usmiech rozswietlał Wasze twarze
|