Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja cała!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-31, 11:51   #1036
niobe7
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to niobe7
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
alliah moja co prawda na cycu.. ale wygląda to tak w dzień je co 3h a w nocy co 4-5 czasem nawet przesypia 6-7.. trudno tylko powiedzieć ile ml zjada na raz..
ma skończone 8 tygodni
Karola na cycu a nie ma zadnego harmonogramu - je jak chce
raz co 2h a jak ma ochote sie poprzytulac to nawet co 1h

Cytat:
Napisane przez becia_leszno Pokaż wiadomość
Dostałam opiernicz więc się melduję Ściskam wszystkie mamuśki i ich Słoneczka Igoro rosnie jak na drożdżach i juz jak Iga - scorpio zaczyna pomalu nosic 74 hihi kombinezon mam juz trzeci kupiony hihi ogólnie to Mlody żre (nie je - tylko żre) jak słoń co 3h ciągnie 130ml i czasem chce częściej waży już 6,5 kilo a jutro zaczynamy 10 tydzień ... jak bylismy na badaniu bioderek to Igor wyglądal przy innych dziciach jakby mial pół roku haha lekarz mnie pytal czemu tak późno przyszłam z dzieckiem - ja na to, że Igor ma 7 tydzień zaczety haha - nie wierzyl dopoki w książeczke nie zajrzał Z lekarzowyh wieści to tak... przepuklina pepkowa dość solidna - narazie plastrujemy brzuszek z nadzieja, że sie wchlonie :/ bioderka w kiepskim stanie - narazie mega szerokie pieluchowanie - za dwa tyg kontrola zobaczymy czy jest lepiej. Do tego masowanko bo ma napiecie mięśniowe grrrr i tak leci dzień za dniem nie mam czasu nawet zjeśc czasem więc wybaczcie, że nie zaglądam Obiecuje poprawę jak mi gad maly pozwoli
Igor duzy chlopak, niech zdrowo rosnie i oby sie biederka polepszyly a pepuszek wchlonal ( Karolaina tez miala podejrzenie o przepukline, ale obylo sie bez plasetrkwania, sam sie schowal)

Cytat:
Napisane przez mała82 Pokaż wiadomość
Becia ja też nie mam czasu, tak jak Ty
aaliyah Kajuś jutro skończy 10tyg. i wypija o 150ml co 3 godz, czasem nawet tyle nie umie wytrzymać!!Przed spaniem często zjada 250ml i ja się martwie, że mam takiego żaroka i krzywdę mu zrobię dając takie ilości mleka... Ty się ciesz, że masz ya\\takie grzeczne dziecko i śpij spokojnie! Ja muszę wstawać do małego co 2,5-3 godz. i czasem jeszcze przez godzine usypiać, więc non stop jestem zmęczona
A co do zielonych kupek to jest coś złego? Bo mój takie robi ale myślałam, że to normalne po mleku modyfikowanym???
wow, ale wcina Twoj maluszek ma spust
co do kupek to nie wiem jak modyfikowanym powinno byc, wiem, ze po piersi moga byc rozniaste.

Cytat:
Napisane przez Paula Szyszka Pokaż wiadomość
jak spędzacie dzisiaj Sylwestra??my oczywiście z mężusiem i małym w domku w tym roku ale za to przygotujemy sobie jakieś dobre jedzonko i posiedzimy we trójkę...
Od razu chciałam Wam złożyć życzonka z okazji Nowego Roku! dużo zdrówka i pociechy z maluszków, żeby zdrowo się chowały i rosły
(...)
wklejam zdjęcie mojego szkrabka jak widać nabrał już sporo ciałka
my idziemy do znajmowych z Karolina
to jej pierwszy wychodny sylwester
Piekny Twoj Maluszek, a jak sie juz zmienil

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
paula Igorek to prawdziwy przystojniak

a to moja Iga pierwszego dnia świąt(jeszcze w pizamie ) zachwycona swa matą edukacyjną
Ale Iga zauroczona mata, slicznie wyglada

Cytat:
Napisane przez katakumba Pokaż wiadomość
i teraz tak sie zapytam - bo scorpionec pisze ze iga na macie JESZCZE W PIZAMIE
wasze dzieci maja pizamki? bo ja jak przebieram mloda po kapieli to w tym spi, i o ile sie w nocy nie uleje, ubrudzi, to sobie w tym siedzi
ja Karoline na noc ubieram w pajaca, a rano ja przebieram w jakies inne ciuszki

dzis Sylwester, a Mloda przegiela z godzina rannej pobudki - wstala o 6 rano i do 9 nie dala zasnac
No ale wczoraj jak zasnela przed 20 to obudzila sie na pierwsze jedzenie dopiero przed 3, a zawsze jest jeszcze pobudka ok 21, dojada i dalej spanie

Szczesliwego Nowego Roku dla Was i Waszych rodzin
obyscie nie miały powodów do smutków a tylko usmiech rozswietlał Wasze twarze