Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasze wpadki z sikaniem ;]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-31, 19:31   #277
srubka
Zakorzenienie

Dot.: Wasze wpadki z sikaniem ;]

Cytat:
Napisane przez weronika565 Pokaż wiadomość
w krzaczki to ja chodze latem. zreszta, wg was sikac po krzakach czy na trawe wypada, a na jakas elewacje juz nie? wszedzie kuca sie tak samo i tak czy owak wszystko zostaje pod twoimi stopami.

poza tym - moja kolezanka kiedys wysikala sie w parku za tzw krzaczkami, i przylapala ja slozba miejska. wiec zastanow sie, co sie bardziej opaca. pozbyc sie oporow i zalatwic sie np. na klatce schodowej czy narazac sie, ze ktos cie zobaczy i sikac w miejscu publicznym.
a co, jak sikasz w piwnicy to cie nikt nie moze przylapac? tym bardziej cie ktos przylapie, a mandat to dostaniesz duzo wiekszy niz za sikanie w krzakach.
jest pewna roznica pomiedzy sikaniem w krzakach a w budynkach, mianowicie taka, ze jak sikasz w krzakach na trawe/grunt etc. wszystko wsiaknie, rozejdzie sie, nei bedzie smierdzialo, to tak samo jak psy sikaja pod krzaczkami czy na trawie. A jak sikasz na beton/w pomieszczeniu zamknietym to nie wydaje mi sie zeby to wsiaklo w co? w beton? a pozniej smierci ze szkoda gadac.
Sikasz sobie w domu w pokoju na dywan czy podloge jak jestes zajeta i nie masz czasu isc do wc?