Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy mozna obcinac wloski - nastolatki?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-12-09, 22:11   #9
agusia_1988
BAN stały

Dot.: Czy mozna obcinac wloski - nastolatki?

mnie chlopak prosil zebym ogolila; eksperyment zrobilam, jak on zareaguje? jemu sie spodobalo a jak odrastaly tu kuly wiec ja golilam co pewien czas.troszke mialam ranek pod wlosami wiec szczypalo jak sie kapalam i mialam w dodatku takie chrosty czerwone.
nie robilam tego juz i urosly chaszcze.nie chcialam golic ich bo czulabym sie dziwnie(czegos mi tu brakuje), wiec poprosilam mojego chlopaka zeby mi je obcinal zapomoca nozyczek i grzebienia(tak jak u fryzjera)i nie smiejcie sie z tego, ale mi sie podobalo ze on mnie przycina.
wkoncu ja stwierdzilam ze on ma gorsze chaszcze i wyrazil zgode na "INTYMNEGO FRYZJERA"
(chlopaki gola sie tylko na twarzy tak ja zaobserwowalam u mojego chyba ze wasi mezczyzni golo sie gdzie indziej ) i w ten sam sposob, ja go przycinam.
nozyczki i grzebien sluza.
wiec mamy robote ; on mnie a ja jego. ... I MAMY ZABAWE, WPROWADZILISMY COS NOWEGO W NASZE INTYMNE ZYCIE.
A KTO WIE?MOZE KTOS WPADNIE NA POMYSL I OTWORZY GABINET "FRYZJERA INTYMNEGO"?

1405 to zalezy od ciebie.
PS.ja oprocz ze przycinalam i golilam na lyso(jednorazowa maszynka)to moj chlopak rowniez mi robil paseczki. golilam intymne wlosy rowniez maszynka do wlosow (na glowie).troszke smyrało.hehe
agusia_1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując