Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na Wspólnej cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-01, 12:59   #2513
xxsarenkaxx
BAN stały

Dot.: Na Wspólnej cz. II

Cytat:
Napisane przez Anethka Pokaż wiadomość
I tak najbardziej ze wszystkich lubię Manię No i jeszcze ewentualnie Renatę i Sławka

Właśnie! ja też lubie Renate i Slawka. Powiem Wam, może to glupie ale te dwie postacie serialowe imponują mi. Chciałabym zbudować taki związek jak oni. W moim odczuciu są oboje bardzo wyważeni, zrownoważeni, spokojni. Mi tego brakuje w życiu dlatego może oni mi przypadli do gustu.
Renata jest taka wyciszona, czuła, myslę ze ma klasę, odwegę ( kiedy postanowiła odejsc od Sławka ponieważ on jeszcze nie był rozwiedziony. Kochali się to jasne, ale jednak byl związany węzłem mąlżeńskim z inna ). Podoba mi się , że Renata cierpi w milczeniu ( ja tak nie umiem a chciałabym ), że mimo silnej miłości nie odzywała się do Sławka.
No i sam Sławek - można mu ufać, ma zasady. Myślę, że zbudują związek do grobowej deski. Że jej nie zdradzi, nie zrani , nie zostawi. Podobało mi się jak ostatnio się pogodzili ( po tej sprawie jak Renata nie chce narazie dziecka ).

Ale fajny związek zupelnie inny tworzy Ewa i Borys. Namiętny, jakby szalony. Wiem co to ujmuje Ewe w Borysie. Przystojny, bystry, zakochany czego chciec wiecej. Ale jakby majacy bardziej kruche podstawy. W sumie co o tym Borysie wiadomo? Szybko sie zakochal i moze szybko sie odkocha??

Który związek jest bliższy Waszemu sercu?? bo mi im starsza jestem tym bliżej do Renaty i Sławka. tam są wartości które cenie. Trwałość. choc może mnie szaleństwa.
xxsarenkaxx jest offline Zgłoś do moderatora