Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-01, 13:42   #669
Masima
Zadomowienie

Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część V

Cytat:
Napisane przez caterina28 Pokaż wiadomość
Witam... stosuje cosmelan juz drugi tydzien smaruje 3 razy dziennie skóra złązi cały czas nie ma mowy zebym tak do ludzi poszła, buzia jest czerwona i piecze jak ogien jak zmywam wodą i smaruje kolejny raz. musze przejsc chyba na smarowanie 2 razy bo nie daje rady.
Poza tym nie wiem czy to naturalne.... wszystkie syfki, grudki i wagry tak jakby powiększyły sie i zwiekszyła sie ich ilość... masakra... czy to wszystko jest normalne? kiedy bedzie poprawa.... RATUNKU... poradzcie cos kochane bo zwarjuje....(((

Z twojego opisu wynika że przechodzisz kurację prawie tak samo jak ja. W trzecim tygodniu wróciłam do pracy i nadal byłam czerwona. Wstydziłam się. Również stosowałam przez pierwsze dwa tygodnie cpsmelan 3 razy dziennie, tak mi zaordynowała lekarka bo po pierwszym tygodniu przebarwienia były jeszcze widoczne. W trzecim tygodniu mogłam już przejsć na 2 razy dzienne stosowanie. Lekarka mi powiedziała też że nie wszyscy wytrzymują taką kurację, niektózy nie są w stanie nawet 2 razy dziennie stosować. Pieczenie podczas zmywania i nakłądania cosmelanu to też u mnie normalka była.

Jedyna różnica to jest to że ja nie mialam nigdy problemów z zaskórnikami, pryszczami, wagrami itd. Praktycznie całe życie bez pryszcza, więc nie miało mi czego wybić potem i mnie to na szczęście nie dopadło.
Masima jest offline Zgłoś do moderatora