Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam chętnych na wspólne zakupy cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-01, 16:21   #2247
cbr
never say no to panda

GG do cbr
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy cz.II

Dziewczyny, w takim razie Fragonardowa Figa EDT zamknięta.
cbr 30ml + butla i zabawa z przepsikiwaniem (ja nie wiem, ja tam przepsikiwać strasznie lubię)
BigMama 10ml
orenda 10ml
Selya 20ml
Twitter 10ml
rozwydrzona 10 ml
Gajowniczka 10ml (przepraszam, że nie 20tka, ale i tak już ta 10tka od mojej pierwotnej chcianej 40tki odstępuje, może być?)

Fleur de Vanille EDT czeka na rozbiórkę, a chciałabym zamawiać razem jakby co (zamawiam na allegro - wychodzi na to samo, o ile nie taniej jeśli wliczyć cło i inne przy zamówieniu prosto z Fragonarda). Na razie wygląda tak:
cbr 40m + butla (ah, uwielbiam butle )
BigMama 10ml
orenda 10ml
Twitter 10ml

I jeszcze jedna sprawa - czy wygodniej Wam będzie wysłać do mnie atomki, czy mam zakupić hurtowo na allegro (bo ja niestety nie będę już dysponowała odpowiednią ilością atomków )?

Aha, no i jak już nam tak dopsz idzie - może jeszcze ktoś by reflektował na Fleur d'Oranger EDT Fragonarda? Ja reflektuje 40ml + butla - zostaje 60ml do odlewki.

Dziewczyny od CsP - Nuit się jeszcze nie odezwała po świętach, cały czas czekam na koszty wysyłki i dlatego zwlekam z PM do Was odnośnie roliczenia + nr konta.