Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - maseczka Henna Treatment WAX -wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-01, 17:24   #3666
rapycha123
Przyczajenie

Dot.: maseczka Henna Treatment WAX -wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez odada Pokaż wiadomość
Odrzucam tylko Waxa, chciałam kupić dziś inną maskę ale tylko na włosy (nie na skórę głowy) oglądałam w sklepie fryzjerskim jakiś odpowiednim Kallosa mlecznego, nawet taki sam zapach, ale jakoś postanowiłam przyjść później, no i teraz już nie wiem. Pozostaję przy tym czego używałam do tej pory czyli szampon Ziaji, odżywki do skłukiwania GlissKur i Dove, czasem jedwab na końcówki, a gdy prostuję preparat do prostowania Nivea, boje sie już nowości

Jajkami się zajadam, ryb jeść nie mogę, bo żołądek mi wariuje, ale za to łykam tran żeby jakoś to zrównoważyć
Tzn to jest tylko tak że kiedy zmywam Waxa włosy zostają mi na rękach w ilościach które przerażają, no i kiedy czeszę się potem też, a przy pozostałych myciach tak standardowo, kilkanaście włosów. Ale już nie jest tak fajnie jak kiedyś gdy dziennie podczas mycia czesania, układania itd. wypadało mi max. 5 włosków.
Narazie zostawię moje włosy, nie będę eksperymentować bo mam troche stracha. Może za jakiś czas wprowadze coś nowego Ale dziękuję za rady i poczytam wątki o oleju i nafcie, żeby mieć odpowiednią wiedze za wczasu
witaj
Ja już wyraziłam swoje zdanie na temat Wax-a. Jak dla mnie strata pieniążków. kobiety zachwycają sie czymś co na w Europie nie sprawdziło się i teraz robi furorę w Polsce (a tak na marginesie- wax w innych krajach kosztuje ok 5 zł a u nas 25 i tylko w aptece ew na allegro)
Ja odwiedziałam hurtownie fryzjerską i poprosiam o pomoc w wybraniu odżywki na mocno zniszczone włosy po rozjaśnianiu. Pani zaproponowała mi odżywkę KALLOS Placenta (275 ml) ok 6 zł
Stosowałam bez nakrywania włosów czepkiem i podgrzewania i włosy są mięciutkie i nabierają blasku.
A potem pojawił sie WAX i odstawiłam. Teraz gdy spuścilam w toalecie wax powróciłam do Kallos i dodatkowo nakładam foiowy czepek i podgrzany ręcznik (na pół godz) i efekt jest rewelacyjny.
Jak skończy mi sie to opakowanie to biegne po kolejne
KAllos placenta jest akurat do włosów rozjaśnianych ale wiem że są też różnego rodzaju odżywki
skład kallos
krem z wyciągiem łożysk roślinnych
aminokwasy
witaminy
pozdrawiam
rapycha123 jest offline Zgłoś do moderatora