|
znieczulica?
hmm ... zainspirowało mnie zachowanie kilkorga z moich znajomych ...
zastanawiam się czy ludzie w dzisiejszych czasach są tak zagonieni że nie stać ich nawet na złożenie życzeń znajomym ... czy tak zazdrośni że wolą nie życzyć nikomu nawet tradycyjnego szczęśliwego nowego roku? 
wysłałam życzenia najbliższym znajomym - jak co roku - każdemu z nich życzę dobrze i szczerze - nie jestem zwolenniczką rozsyłania jakichś rymowanek metodą "prześlij wszystkim" ... dla każdego staram się ułożyć życzenia takie które obrazują to czego życzę danej osobie 
natomiast w zamian dostałam może tylko parę odpowiedzi z życzeniami dla mnie hmm tu nie chodzi o to że jestem nie lubiana czy coś nie traktuję życzenia komuś czegoś tylko po to aby potem ktoś życzył mi - ABSOLUTNIE NIE! ale jakoś tak przykro mi się zrobiło gdy okazało się że bliskich znajomych nawet nie stać na wszystkiego dobrego w Nowym Roku 
chociaż w sumie - jak mają składać nieszczere życzenia to fuck-tycznie lepiej aby nic nie mówili/pisali 
najbaradziej zastanawia mnie fakt - co tkwi takiego w ludziach że nie są tak serdeczni i życzliwi? czy są tak zazdrośni? że boją się że życząc komuś wszystkiego naj - jeszcze mu się to spełni 
pojęcia nie mam 
jednak czuję niesmak po tym jak się zachowali i jednocześnie troszkę odsłonili swoje karty takim zachowaniem ...
no chyba że nie chcieli być fałszywi - i po prostu nie chcą mi życzyć szczęścia i zdrowia 
w takim razie czy są naprawdę moimi znajomymi 
nie myśłcie że się użalam nad sobą i potrzebuję pocieszenia po prostu zastanawia mnie takie zachowanie i pomyślunek takich ludzi 
jednocześnie korzystając z okazji życzę Wizażankom wszystkiego najlepszego w tym roku, miłości i szczęścia .... życzliwych Wam osób i prawdziwych przyjaźni
Byś zdołał nimi drugiego obejmować
Phil Bosmans
Edytowane przez nick_OLA
Czas edycji: 2009-01-01 o 18:14
Powód: literówka
|