Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tajemnica ślicznych ciuszków reklamowanych przez Japonki cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-01, 18:45   #241
candace1
Zakorzenienie

Dot.: Tajemnica ślicznych ciuszków z allegro reklamowanych przez Japonki cz.II

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Wiem, ze ta bluza byla juz wrzucona (real foto) w poprzednim watku ale wydaje mi sie, ze moja jest troche inna... Tamta wizazanka miala ja w dwoch czesciach z dosc cienkiego materialu (o ile sie nie myle). Moja jest w jednej czesci a material jest porzadny, dosc gruby. Bluza jest bardzo ciepla.

czesc na biuscie jest czarna bo jest moja wlasna. modelka miala chyba zalozona pod spod szara koszulke. ja szarej nie moglam wygrzebac wiec jest czarna

wg mnie bluza jest dokladnie taka sama jak na zdjeciu z aukcji, moze odrobine inne sa sciagacze. modelka ma te sciagacze takie bardziej prazkowane, moje sa gladkie. ale mam wade wzroku i nie mam okularow wiec moge sie mylic

mam jeszcze taka propozycje co do wrzucania zdjec real i tych z aukcji.
wiem, ze ciezko jest przejzec wszystkie zalaczniki z watku bo jest ich masa. sama ledwo przebrnelam. ten watek tez pewnie rozrosnie sie do takich rozmiarow, ze trzeba bedzie go zamknac i zalozyc nastepny.
wiec moze zeby ulatwic innym i sobie zycie nie wrzucajmy zdjec nazwanych przez aparat fotograficzny (czyli np. DSC115699) tylko zmieniajmy nazwe tak, by byla ona wskazowka, co przedstawia fotografia (np. zielona sukienka z kokarda).

jutro wrzuce jeszcze zdjecia dwoch bluzek.
wg mnie są to dwie zupełnie różne rzeczy.
Ta bluza oryginalna jest w dwóch częściach
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora