Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-01, 19:08   #4183
dynia18
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII

Cytat:
Napisane przez eszton 1 Pokaż wiadomość
Dyniaczku sorki że zapytam.. a dlaczego On tylko platoniczny? Czy to nie mogłoby być coś więcej...
A to dziwna historia....za długa na pisanie. Zbyt wiele nas dzieli, widzieliśmy się tylko z 4 razy w życiu, zbyt wiele o nim słyszałam, do końca nie wiem czy rozwiedziony, a podoba mi się jak nikt inny dotąd. Oczywiście były to przypadkowe spotkania na jakiś imprezach. Ale gdy sie widzimy to ja promienieje, u niego tez uśmiech nie schodzi z ust. I normalnie jak zaczynamy gadać, to niewidzimy nikogo innego z boku. Po drugim spotkaniu dowiedzialam się tak (oczywiście nie od niego): 1. własnie jest w trakcie rozwodu, 2. uważaj na niego bo on podrywa, rokochuje i rzuca. Ale on mnie nie podrywał, ani przez chwile tego nie odczułam, tylko rozmawia ze mną o wszystkim, nigdy nie proponuje spotkania, zawsze z wielkim szacunkiem do mnie, czasami przyśle jakiegos milego śmiesznego smsa, ja odpowiem ale wszystko w granicach zwykłej przyjaźni, sympatii. A co do zakochania, to ja sie chyba w nim zakochałam od pierwszego wejrzenia. Znaczy zauroczyłam. Więc same rozumiecie, Wole go mieć platonicznie, to takie mile i ciepłe i niech tak zostanie. Wiem wiem że powinnam walczyć, ale ja wole trzymac się od tego z dala. Bo nie będe wstanie się podnieśc po rozczarowaniu. Za bardzo ten facet mi sie podoba. I w związku z tym że nie mam do kogo wzdychac, niech chociaż on będzie tym obiektem moich marzeń. Rzeczywistośc czasami okazuje się mniej piękna, więc niech siedzi tam w tym moim serduszku taki jakiego go sobie wyobrazam. hihihi na mózg mi pada, co....Tylko nikomu nic nie mówcie...ok. BO to jest tylko moja tajemnica.
Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
Klikaj

Czasem narzekam na nadmiar

Ja myję zwykłym Pantene Tak sie zastanawiam....Tigi ma też szampony do kręciołów.... ale po tym Lorealu to się boje eksperymentować
Ja też myje pantine i bardzo sobie chwalę. Ressku jak tam twoje relaxy????????
Cytat:
Napisane przez Serenite_ Pokaż wiadomość
Joasiu, przyjedź koniecznie, musimy się wtedy spotkać, wszystkie dziewczyny z Krakowa i te które mogą dojechać, zapraszamy, prawda Reese?

Słuchajcie, mój mąż wstał dziś o 16.00, zastanawiałam się dlaczego, bo ja poszłam spać o 3.00 i on też się wybierał, tylko zrobił sobie malutkiego drinka jeszcze. Przed chwilą powiedział, że idzie do sklepu po colę, ja mówię, zeby wziął dużą, to zrobię sobie drinka. On pyta z czego, a ja mówię- z tej wódki, która się chłodzi w lodówce. On pyta:której...Z aglądam do lodówki-wódki nie ma Już wiem, dlaczego tak chrapał w nocy i się rzucał No tak, przecież nie pojechałam z nim w góry, musiał to sobie jakoś wynagrodzić
ja tez chcę do Krakowa...ale ja wiecznie pracuje .....
]
dynia18 jest offline Zgłoś do moderatora