Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII
Cytat:
Napisane przez eszton 1
Dyniaczku sorki że zapytam.. a dlaczego On tylko platoniczny? Czy to nie mogłoby być coś więcej... 
|
A to dziwna historia....za długa na pisanie. Zbyt wiele nas dzieli, widzieliśmy się tylko z 4 razy w życiu, zbyt wiele o nim słyszałam, do końca nie wiem czy rozwiedziony, a podoba mi się jak nikt inny dotąd. Oczywiście były to przypadkowe spotkania na jakiś imprezach. Ale gdy sie widzimy to ja promienieje, u niego tez uśmiech nie schodzi z ust. I normalnie jak zaczynamy gadać, to niewidzimy nikogo innego z boku. Po drugim spotkaniu dowiedzialam się tak (oczywiście nie od niego): 1. własnie jest w trakcie rozwodu, 2. uważaj na niego bo on podrywa, rokochuje i rzuca. Ale on mnie nie podrywał, ani przez chwile tego nie odczułam, tylko rozmawia ze mną o wszystkim, nigdy nie proponuje spotkania, zawsze z wielkim szacunkiem do mnie, czasami przyśle jakiegos milego śmiesznego smsa, ja odpowiem ale wszystko w granicach zwykłej przyjaźni, sympatii. A co do zakochania, to ja sie chyba w nim zakochałam od pierwszego wejrzenia. Znaczy zauroczyłam. Więc same rozumiecie, Wole go mieć platonicznie, to takie mile i ciepłe i niech tak zostanie. Wiem wiem że powinnam walczyć, ale ja wole trzymac się od tego z dala. Bo nie będe wstanie się podnieśc po rozczarowaniu. Za bardzo ten facet mi sie podoba. I w związku z tym że nie mam do kogo wzdychac, niech chociaż on będzie tym obiektem moich marzeń. Rzeczywistośc czasami okazuje się mniej piękna, więc niech siedzi tam w tym moim serduszku taki jakiego go sobie wyobrazam. hihihi na mózg mi pada, co....Tylko nikomu nic nie mówcie...ok. BO to jest tylko moja tajemnica.
Cytat:
Napisane przez Reese
Klikaj
Czasem narzekam na nadmiar 
Ja myję zwykłym Pantene  Tak sie zastanawiam....Tigi ma też szampony do kręciołów.... ale po tym Lorealu to się boje eksperymentować
|
Ja też myje pantine i bardzo sobie chwalę. Ressku jak tam twoje relaxy????????
Cytat:
Napisane przez Serenite_
Joasiu, przyjedź koniecznie, musimy się wtedy spotkać, wszystkie dziewczyny z Krakowa i te które mogą dojechać, zapraszamy, prawda Reese?
Słuchajcie, mój mąż wstał dziś o 16.00, zastanawiałam się dlaczego, bo ja poszłam spać o 3.00 i on też się wybierał, tylko zrobił sobie malutkiego drinka jeszcze. Przed chwilą powiedział, że idzie do sklepu po colę, ja mówię, zeby wziął dużą, to zrobię sobie drinka. On pyta z czego, a ja mówię- z tej wódki, która się chłodzi w lodówce. On pyta:której  ...Z aglądam do lodówki-wódki nie ma  Już wiem, dlaczego tak chrapał w nocy i się rzucał  No tak, przecież nie pojechałam z nim w góry, musiał to sobie jakoś wynagrodzić 
|
ja tez chcę do Krakowa...ale ja wiecznie pracuje .....
]
|