2009-01-02, 14:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. IV
Cytat:
Napisane przez Blondi2989
A ja ze smutkiem stwierdzam, że ostatnio kiepsko mi się patrzy na te moje zęby...
Nigdy nie miałam śnieżnobiałych zębów ( takie jak każdy normalny człowiek - kolor kości słoniowej), ale teraz w tych aparatach to jest porażka - zęby są żółte  Można by nawet powiedzieć, że srebrno-żółte 
Ale jak czytam, że Papryka tak zachwyca się tą Perła, to widzę jakieś światełko w tunelu 
Dlatego Kasiek87 - natychmiast kupuj Perłę  Moim zdaniem tyle czasu i pieniędzy poświęcimy swoim ząbkom przez te aparaty, że 50 złotych i pół godziny w ciągu dnia to naprawdę jest kropla w morzu... A warto podkreślić piękne i zdrowe ząbki 
|
No chyba coś w tym jednak jest, że zęby żółkną w aparacie 
Może to kwestia gorszego przepływu śliny 
No ja jestem zadowolona z tej perły, choć przyznam-nastawiona byłam sceptycznie i nie bardzo wierzyłam w efekty(a już na pewno nie takie rychłe).
Nakładam ją trzy razy dziennie na pół godziny-póki jestem w domu, bo jak wrócę do pracy, to będę miała czas tylko na jeden raz 
A już nawet myślałam, że jak perła mi nie pomoże, to może się szarpnę jeszcze na to wybielanie w gabinecie no ale chyba nie będzie to jednak konieczne 
Moje zęby nie są śnieżnobiałe i może wcale takie nie będą, ale i tak wyglądają dużo lepiej niż przed perłą 
Napisałaś "kropla w morzu", a ja przeczytałam "kropla w moczu" 
Cytat:
Napisane przez klada
Dzieki papryczko  BO sie wystraszylam  W sumie cos orto mowila, ze mniej problemowo wejdzie zab, bo jakas kosc bedzie jeszcze nie zrosnieta... Cos w tym stylu 
|
ooo może, może
|