Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na Cherry Culture - NYX Cosmetics i inne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-02, 23:29   #907
cathy
Organizatorka

GG do cathy
Dot.: kosmetyki nyx

Cytat:
Napisane przez Jeanne90 Pokaż wiadomość
Cathy, nie śmiej się ze mnie Myślałam, że można na CC robić tak, jak na Tru - klikasz produkt, a zapłacić możesz potem Mnie przede wszystkim interesują pigmenty Nyx A możecie porównać cienie pojedyncze lub te w potrójnych paletkach Nyx do cieni Inglota? Bardzo lubię Ingloty, łatwo się je nakłada i cieniuje, a tylko o to mi chodzi - trwałości nie wymagam, mam Lumenkę i na niej wszystko ładnie się trzyma
Jeanne, ja się z Ciebie nie śmieję, po prostu rozbawił mnie Twój tekst, bo pomyślalam sobie, że jeszcze nie spróbowałaś, a już brzmisz jak nałogowa NYX-omaniaczka Ta obawa, że wykupią...
Niestety, na CC tak dobrze jeszcze nie ma z tymi późniejszymi płatnościami
Ja z trójeczek jestem zadowolona (tylko ta nieszczęsna Lake Moss odstaje nieco, ale znalazłam na nią sposób) i mam już upatrzone następne zestawy. Tak, chyba można je porównać do Inglota, chociaż ja osobiście z Inglotowymi kolorkami nie trafiłam i jakoś do nich nie jestem przekonana, a że jedyne stoisko Inglota, jakie mam po drodze nie tylko jest kiepsko zaopatrzone, to panienki tam stojące nie tylko nie zachęcają do zakupów, ale wręcz przy każdej próbie zapytania o dostępność koloru (bo wyłozone są nawet te, których nie ma) wydają z siebie coś na kształt "ooojjej, weź mi kobieto daj spokój" samym spojrzeniem, więc Inglot mnie jakoś nie wciągnął.
Myślę, że z tymi trójkami to jest też różnie i wiele zależy od wybranego zestawu. Ja ze swoich jestem bardzo zadowolona, bo fajnie się rozprowadzają, przyzwoicie napigmentowane, dość miękkie, ale nie na tyle, by się sypać, trwałość na bazie lumene super.
Tyle ode mnie
cathy jest offline Zgłoś do moderatora