2009-01-03, 08:55
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Praca w CCC... Nie wiem czy dam sobie radę...
Cytat:
Napisane przez Kaza86
Hej dziewczyny  Bylam wczoraj w pracy, staralam sie podchodzic do klientow i wydawalo mi sie, ze jest juz ok... Pod koniec pracy podchodzi do mnie jedna z pracownic i mowi, ze moge juz isc, bo nie przedluzaja mi umowy. Powiedziala, ze jestem za malo otwarta i przebojowa, a oni potrzebuja kogos bardziej dynamicznego. Tyle z tego dobrego, ze zaplaca mi za te 2 dni. Same widzicie, nie nadaje sie do takiej pracy 
|
Kupiłam już kilka par butów w CCC i nigdy nie spotkałam tam przebojowych i dynamicznych pracownic.... o wszystko musiałam pytać się sama, żadna pracownica do mnie nie podeszła. Raz Pani kierowniczka była niezadowolona, że śmiałam zadać jej pytanie w momencie, gdy ona przeglądała coś w komputerze. A innym razem kobieta próbowała mi wmówić, że danego modelu nie produkują w rozmiarze, który potrzebuję. Podziękowałam, pojechałam do innego CCC i kupiłam, to co chciałam.....
Zaraz napiszecie, że jestem niemiła. Zawsze staram się być miła i uśmiechnięta. Wiem jak wygląda praca w sklepie, klienci potrafią być upierdliwi i niesympatyczni.
Kaza, trzymam kciuki, znajdziesz pracę, która będzie Ci odpowiadać i będziesz się w niej spełniać. Powodzenia!
|
|
|