Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poprawiamy maturę w maju 2009 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-03, 15:01   #660
Choomik
Zadomowienie

GG do Choomik
Dot.: Poprawiamy maturę w maju 2009 :)

Cytat:
Napisane przez AmericanGirl Pokaż wiadomość
Napewno teraz bedzie łatwiej zaliczyc historię niz za rok czy 2 lata . To nic nie kosztuje więc warto probować . Na prawie łatwo napewno nigdy nie bedzie , zawsze pełno książek i materiałów do przeczytania no i wkuwanie na pamięc tych wszystkich kodeksów hehe , ale mysle , ze warto rozpocząc 2 kierunek , bo to zawsze jakieś perspektywy na przyszłość daje . Ale jesli chcesz rozpocząć jakis kierunek drugi 3 letni ( licencjat ) to nie radze na 3 roku bo ci się zejdzie praca magisterska z pracą licencjacką , a to byłoby chyba niewykonalne haha .

Mam nadzieję , że uda mi się przenieść na dzienne więc się może na 2 roku spotkamy
Tzn na dzień dzisiejszy psychologia jest pięcioletnia, a jak zmienią i zacznę an 3 roku, to moze mi się nie zazębi W sumie wolałabym żeby zmienili na 3+2, bo po co mi magister psychologii skoro i tak studiowałabym dla siebie, ewentualnie żeby podpierać się tą wiedzą juz jako prawnik.

W kwestii perspektyw na przyszłość - myślę, że Twoja Skandynawistyka jest bardziej przyszłościowa, niż psychologia (która perspektyw nie daje)

A właśnie mój kolega w tym roku zaczął Skandynawistyke i bardzo mu się podoba, z tym, ze przyznaje, że troszkę się to odbywa kosztem ekonomii (IV rok), ale to już chyba kwestia indywidualna, bo on pracę licencjacką napisał jakoś w tydzień
And show you that you can

There're no boundaries...
Choomik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując