Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny MŁode Śląsk ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-03, 20:09   #697
SSR
Zadomowienie

GG do SSR
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
dziewczyny, mam pytanie, kiedy się jedzie na sesję zdjęciową? po pierwszym tańcu?
Z tego co mi zespół mówił to żeby nie uciekać tak zaraz po pierwszym tańcu bo to nie ładnie i potem oni mają problem z rozruszaniem towarzystwa. Mówią, żeby zatańczyć pierwszy taniec oni robią kilka piosenek, żeby towarzystwo się roztańczyło i wtedy zegnają PM na zdjęcia a goście dalej w tango, tak że nawet się nie spostrzegą że nas nie ma.
My robimy tak: przyjazd na salę, powitanie, obiad, pierwszy taniec kilka piosenek, deser i tort, dzielimy kawałkiem najbliższych i uciekamy a resztę gości dzielą kelnerzy. Zaczym podzielą ten tort ludzie zjedzą ciasta, lody itp to my już będziemy w połowie sesji zdjęciowej i nawet się nie spostrzegą to wrócimy, a zresztą będą mieli co zwiedzać dookoła tak, że chyba sięnie zanudzą.
No ale co zrobimy to zrobimy bo na razie to dziś był fatalny dzień
Jako, że w święta nie było okazji oznajmić moim rodzicom o ślubie i przygotowaniach to zrobiłam to dziś (a propo jutrzejszych targów sam siętemat naplątał) i co usłyszałam? Że ślub sobie możemy wziąć, ale na sukienkę sama sobie muszę zapracować (na razie nie pracuję) a wesele to mam sobie wybić z głowy, bo POWÓD: My też nie mieliśmy No i tak się zakończyła rozmowa na temat mojego wymarzonego dnia za dokładnie 9miesięcy. Normalnie zrobimy wszystko sami a rodzicom damy zaproszenia chyba i niech robią co chcą, ja się ich nie będę prosić (mam nadzieję, że sięprześpią z tym, bo mają jeszcze 9 miesięcy, ale wątpię żeby coś sięzmieniło, no i tak bywa u niektórych
Nie wiem co z jutrzejszymi targami, normalnie mi sie już odechaciało po takiej akcji

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora