Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lokale weselne: Lublin i okolice
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-04, 12:40   #91
agu999
Przyczajenie

Dot.: Lokale weselne: Lublin i okolice

Mogę coś podpowiedzieć a propos Gościńca, byłam tam w tym roku gościem na weselu...
Duża fajna sala, wesele było na 190 osób ale i weszło by więcej, Dość elegancko na stołach, bez przepychu ale spoko. Tak samo z jedzeniem, czyli smacznie, raczej domowo ale chyba nikt nie wyszedł z wesela głodny. Jeśli czegoś brakuje ... to ja wiem... mogło by być bardziej fantazyjnie jedynie serwowane. Choć powiem Ci też tak dwa lata temu byliśmy u mojej kuzynki w elitarnym lokalu w Lublinie, kelnerzy klasa sami faceci, uwijali się niczym mróweczki, wszystko na talerzach było takie cudne, ślicznie podane, ale MAŁO!!!. Jak wróciliśmy do domu to mój chłopak rzucił się od razu do lodówki, ja zresztą też. Sama za rok planuję ślub i też się zastanawiam czy pysznie i dużo czy mało a wykwintnie... Dodatkowo wiem że wszystko z Gościńca co zostaje zabiera się do domu i jest tego raczej sporo, więc poprawiny mogą się odbyć już w domu, choć sama chyba wybiorę jednak lokal. No i jeszcze jedno... tam jest spory kawałek ogrodu z fontanną , altaną ... a to ważne przynajmniej dla mnie. Szukam więc zdecydowanie lokalu gdzie jest kawałek schowanego trawnika, jeszcze nie wiem czy Gościniec ale biorę go poważnie pod uwagę.
agu999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując