Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przespałam się z chłopakiem przyjaciółki..
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-04, 11:50   #230
ushia
Zadomowienie

Dot.: przespałam się z chłopakiem przyjaciółki..

halo, obrońcy ucisnionych, chcialam zauwazyc, ze posty chamskie i wulgarne w tym watku to raptem kilka, napisanych w wiekszosci przez te sama osobe

cala reszta to wypowiedzi niepochlebne i krytyczne, ale kulturalne
wiec z laski swojej darujcie sobie wrzucanie wszystkich do jednego wora

ciekawi mnie, czy zdajecie sobie sprawe do czego prowadzi proponowane przez Was "zrozumienie"?
a no do tego, ze resztka przyzwoitosci objawiajaca sie wyrzutami sumienia zniknie
bo skoro ludzie rozumieja i pochylaja sie z troska nad biedna zalujaca, to jest OK
i nastepnym razem czy ona, czy inna dziewczyna w takiej sytuacji przypomni sobie to "zrozumienie" i bedzie miala mniejsze wyrzuty
a za kolejnym w ogole
po to autorka zalozyla watek - zeby zmniejszyc poczucie winy, wygadac sie, znalezc kogos kto "zrozumie", napisze "no jestes tylko omylnym czlowiekiem"

forum jest jednym z odbic opinii publicznej, dla wielu uzytkowniczek wyrocznia i wyznacznikiem zasad
i dlatego nie wolno rozmydlac oceny w zle kierowanym wspolczuciu
dlatego musi byc jasno i wyraznie napisane "to jest złe, musisz odpowiadac za swoje czyny, a czescia tej odpowiedzialnosci sa i wyrzuty sumienia i i kiepska opinia o tobie"
ushia jest offline Zgłoś do moderatora