2005-12-11, 13:58
|
|
|
Raczkowanie
|
Poradźcie :)
Zamierzam kupic sobie puder sypki Guerlain'a - Les Voilettes i podklad Givenchy - Subli'mine, ale zupełnie nie mam czasu zeby wybrac sie chociaaz do innego miasta po te rzeczy ( u mnie nie ma), wiec musze zamowic z sieci. W zwiazku z tym mam dylemat co do doboru odpowiednich odcieni ( w zasadzie zawsze, nawet w sklepie mialam z tym problemy), ale moze cos poradzicie - mam jasna karnacje, ale zawsze smaruje sie samopalaczem Clarinsa ( nie do przesady - jakies 1 lub 2 warstwy). Moze ktooras z Was ma podobnie i moze cos napisac na ten temat... Chodzi o to, zeby puder z tym podkladem dobrze wspolgraly, no i zeby nie byly to za jasne, ani za ciemne odcienie...zebym spokjnie mogla z sieci zamowic ' w ciemno'. Druga rzecz to pedzel do pudru - czy moge jakis dobry znalezc w sieci? Zachwalane sa te z Sephory, ale jak juz mowilam - nie mam czasu, bo pracuje od rana do wieczora.. Jeszcze jedno dziewczyny - poleccie mi jakies sprawdzone sklepy w sieci, gdzie moge zamowic te rzeczy - sama boje sie podrob, a i doswiadczenia nie mam, bo raczej nie zamawiam z internetu czesto. Co myslicie o Allegro? Jest tam np. aukcja podkladu za 110 zl..sama nie wiem. Pomozcie Jutro musze zamowic, bo skonczyl mi sie i puder i podklad
|
|
|